11. kolo
20.10.2017 18:00 CET
2 : 4
(0:3)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 2:4

Zajímavou přestřelku nabídla předehrávka 11.kola HET ligy mezi Jihlavou a Bohemians 1905. Klokani zvítězili divokým výsledkem 4:2 a v tabulce si polepšili už na šesté místo. Jihlava naopak zůstává přikovaná ke dnu. Jednoznačnou hvězdou zápasu byl Jevgenij Kabajev, který dokázal nastřílet hattrick za pouhých 22.minut.

Jihlava prožila přímo katastrofální začátek zápasu a do 22.minuty inkasovala celkem tři góly, čímž se v podstatě připravila o možnost bojovat o body. Naopak je potřeba pochválit Bohemku, která vstoupila do zápasu parádně. V 9.minutě vyrobil fatální hrubku Urblík a Kabajevovi nic nebránilo vsítil první branku zápasu. O chvíli později Jihlava zase chybovala a po centru Maška přidal druhý gól opět Kabajev! Ruský útočník ve 22.minutě zkompletoval hattrick, když mu nabil do šance přesnou přihrávkou Luts. Obrana Jihlavy předvedla nejhorší výkon v sezoně a doslova nutila Bohemce vedení.

Ta se tomu rozhodně nebránila, ale po třetí brance přeci jenom polevila a šance si začali vytvářet i domácí. Krejčího hlavičku bezproblému lapil Fryšták. Mnohem nebezpečnější byl na sklonku poločasu pokus Fulneka, který Fryšták vyškrábl.

Po změně stran už to byla jiná Vysočina, přeci jenom šlo vidět, že už nemá co ztratit a může pouze překvapit. Po hodině hry dokonce přišlo snížení. Ikaunieks našel na hranici vápna Petra Tlustýho, jehož rána zapadla k tyči. Bohemka mohla znovu odskočit, ale Haškovu střelu pod břevno Hanuš vytáhl na rohový kop. Vzápětí se oba celky předháněly ve spalování šanci a fotbal to byl nahoru dolu.

Čtvrthodinu před koncem zvýšil na 4:1 po přihrávce Dominika Maška Rudolf Reiter a to byl s jihlavskými ambicemi na bod definitivní konec. Nic na tom nezměnil ani faul na Rabušice v pokutovém území, po kterém Jihlava zahrávala penaltu. Davis Ikaunieks ji suverénně proměnil a upravil výsledku konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele