11. kolo
22.10.2017 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 3:0

Návrat Romana Pivarníka na západ Čech se příliš nepovedl. Zbrojovka inkasovala za poločas třikrát a Plzeň si doma dokráčela pro další vítězství. Viktoriání předvedli diametrálně odlišný výkon, než ten, kterým se prezentovali při ostudném vystoupení s Luganem.

Viktoria je zase o něco blíže mistrovskému titulu a přímé účasti v základních skupinách Ligy mistrů. Brněnskou Zbrojovku přejela bez větších potíží a dál si hýčká luxusní náskok. Západočeši se dostávali do ráže pozvolna. Po Zemanově centru hlavičkoval nad Hejda a na druhé straně zkusil střelecké štěstí z velké vzdálenosti Škoda, ale Kozáčika nepřekonal.

Po čtvrthodině hry už Štruncovy sady jásaly, ale zbytečně, protože Krmenčík stál v klíčový moment v ofsajdu. Viktorka se dočkala až po půlhodině hry, Kopic kolmicí vysunul Krmenčíka a ten vstřelil vedoucí gól Plzně.

Domácí celek se po vstřelené brance hodně uklidnil a na branku Brna se valil jeden útok za druhým. Kolář z blízka trestuhodně přestřelil a jen o chvíli později vstřelil druhý gól po Krmenčíkově přiťuknutí Tomáš Hořava. Vrbovi svěřenci v závěru prvního poločasu excelovali a když ve 45.minutě dostal k zakončení spoustu času Kopic, bylo poločasové skóre pro Viktorku velice příznivé.

Zbrojovka byla v těžké pozici. V Doosan Aréně prohrávala po prvním poločase 0:3 a v podstatě už šlo o to, ještě více neinkasovat. Martin Juhar mohl dokonce hned po změně stran snížit, ale skvělý zákrok si připsal Kozáčik. Plzeň po většinu druhého poločasu kontrolovala hru a až v závěru si zase vytvořila trvalejší tlak. Výsledek 3:0 už se ale nezmněnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Houfi

3:0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

4:0

Reagovat
Murtago

remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele