28. kolo
12.05.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 1:1

Plzeň znovu ukázala, že na jaře nemá nejlepší formu a pouze remizovala se Slováckem 1:1. Pro hosty se naopak jedná o důležitý bod, díky kterému jsou zase o krůček blíže záchraně.

Domácí do zápasu vstoupili aktivně a hned v první minutě musel Heča zasahovat proti prudké střele Petržely. Na druhé straně s Kubalovým pokusem Kozáčik problém neměl. V deváté minutě po centru Kovaříka na poslední chvíli zasáhl před Krmenčíkem Břečka. O deset minut později se do obrovské šance dostal opět Krmenčík, Heča ho však výborným zákrokem vychytal.

Plzeň nadále tahala za delší konec, jenže střely Hořavy a Kovaříka brankáře hostí neohrozily. I další střelecké pokusy domácích byly podobně neúspěšné. Neujala se střely Čermáka, Kovaříka ani Živuliče a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

V 50. minutě se k ráně ze střední vzdálenosti napřáhl Hořava a trefil tyč. Z dorážky se Zeman netrefil do poodkryté brány. O tři minuty později se po centru Zemana dostal k hlavičce Krmenčík, Heča byl však dobře postavený a Krmenčíkovu hlavičku chytil. Heču po hodině hry nepřekonal ani Hořava. A byli to nakonec hosté, kdo překvapivě otevřeli skóre. Kozáčik tragicky rozehrál a míč se dostal ke Kubalovi, jenž už měl lehkou práci. Odpovědět mohl vzápětí Krmenčík, Heča byl ovšem opět úspěšnější.

V 78. minutě se konečně domácí přiznivci dočkali. Zemanovu střelu z úhlu Heča vyrazil pouze před sebe, kde byl postavený Chorý a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. O pět minut později mohli domácí otočit vývoj zápasu. Heča si ale dokázal fantasticky poradit jak se střelou Kopice, tak dorážkou Chorého. V poslední minutě nastaveného času mohl rozhodnout Krmenčík, jenže v obrovské šanci vysoko přestřelil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
kecipep

Pojďme udržet další nulu

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to Plzeň odmaká 3:1

Reagovat
boryland

2:1...............Hrošo,Hořava...................

Reagovat
Adhol

Slovácko už pět kol neinkasovalo, tak třeba neinkasuje ani tady. Tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude video?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele