8. kolo
24.09.2017 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sparta Praha - FK Teplice 3:0

Snad poprvé v sezoně předvedli fotbalisté Sparty výkon za který se rozhodně nemusí stydět. Nebezpečné Teplice vyřídili po hodině hry 3:0. Dva zásahy si připsal Václav Kadlec, jednu trefu přidal i David Lafata.

Sparta byla skutečně aktivnější a první pozdrav Tomáši Grigarovi poslal z přímého kopu Vatajelu. Teplice ale mohly vést a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Rezek jasnou šanci proměnil. Někdejší reprezentant obdržel centr z prava a z první těsně minul Dúbravkovu svatyni. Teplice svojí šanci neproměnily a Sparta o pár minut později trestala. Přetažený Vatajelův centr vrátil na malé vápno Zahustel a Václav Kadlec zblízka překonal Grigara.

Vedoucí branka pražany nabudila a ti to čím dál častěji zkoušeli ze střední vzdálenosti. Pohotová rána Marečka skončila vedle a když už to vypadalo, že Hovorkova střela skončí v síti, na poslední chvíli zasáhl Fillo. Sparťanům se podařilo těsně před odchodem do šaten vstřelit druhý gól a to byl nakonec klíčový okamžik celého utkání. Závar před Grigarem ukončil až David Lafata, který doslova dotlačil balón za brankovou čáru.

Domácí se druhou trefou uklidnili a také do druhého dějství vstoupili lépe. Brzy mohl zvýšit na 3:0 Václav Kadlec, ale v klíčový moment si příliš předkopl balón. Kadlece to nakonec vůbec nemuselo mrzet, protože Sparta v 57.minutě předvedla podobnou akci jako u prvního gólu. Přetažený centr vrátil na malé vápno Zahustel a Václav Kadlec ve správný čas na správném místě zvýšil na 3:0 a lidově řečeno bylo vymalováno.

Do konce utkání ještě zbývala zhruba půlhodina a oba celky měly další šance ještě změnit skóre. Na Teplické straně to byl Jeřábek, který dvakrát nedokázal přesně zakončit. Sparta udržela čisté konto a zvítězila 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Při pohledu na to skóre je 5. místo vlastně super. Andrea je génius!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
boryland

0:2.................

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ondrasch77

2:2.. a frustrovaný Mandjack prokopne dveře od šatny

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Další ztráta už by totiž vlastně Spartu vyřadila z boje o titul.

Reagovat
Houfi

To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

on bohuzel ano

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele