4. kolo
18.08.2017 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 1:0

Sparta doma udolala Slovácko 1:0 brankou tradičního kanonýra Davida Lafaty, který tak oslavil svůj 400. start v české nejvyšší soutěži. Slovácko nehrálo špatně a v závěru dokonce sahalo po vyrovnání, ale Spartu zachránila branková konstrukce.

Sparta byla jasným favoritem a jakkoliv se na ní v posledních týdnech snáší kritika, do utkání vstoupila lépe. Velice brzy se dostal do stoprocentní šanci David Lafata, ale Heča ho v tento moment ještě vychytal. Právě od Lafaty hrozilo největší nebezpečí a je s podivem, že svěřenci Stanislava Levého dávali tomuto hráči dostatek prostoru. O několik minut později vypálil Šural a Slovácko mohlo děkovat brankové konstrukci. Sparta měla velké množství šancí, jenomže jejich proměňování, to byla velká bída. Hosté uměli také zahrozit, střelu Navrátila musel likvidovat Koubek a Zajíc v zajímavé možnosti nedosáhl na balón.

Poločasový výsledek 0:0 domácím nevyhovoval a Sparta nadále vyvíjela větší tlak. Další tutovku zazdil Zahustel, následně uběhla minuta a slušně zaplněná Letná začala bouřit. Na Ben Chaimův nadýchaný centr si naskočil nikým nehlídaný David Lafata a Heča poprvé inkasoval. 400. Lafatův ligový start byl tedy oslazen další brankou s číslem 201.

Slovácko neskládalo zbraně a Spartu dokázalo dostat pod tlak. Po rohovém kopu Sadílka orazítkoval tyčku Hofmann a další střelecký pokus neprošel přes dobře postaveného Costu. Obrovská šance byla nevyužita a to vzápětí přišla další. Střídající Kubala měl ve vápně jasnou pozici, ale balón poslal vysoko nad. Nic dalšího už si Slovácko nevytvořilo a na Spartě znovu neuspělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

uz se krotte s tema tipama na Spartu

jak by mohla dat Sparta 3 goly... kdyz nema hrace... kterej da 3 finalni prihravky?

jedine souhra nahod napr. golu z rohu... z penalty a treba neco z dalky by mohla vest ke 3 golum

Reagovat
patrikhm

Jestli Sparta vyhraje, tak se neskutečně nadře.. S tím italem na lavičce hraje Sparta hovno

Reagovat
kecipep

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

3:1 (Lafi 2 góly)

Reagovat
Pony Slaystation

1:2, Slovácko se naučilo dávat góly

Reagovat
klokan.paul

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Adhol

Zkusím 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

to bude pro Slovacko snadna cesta k viteztvi !!!!!!!!! 0-2 TIP !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta fantasticky vybojovala vyhru

za ty prachy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele