3. kolo
13.08.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:1

Další průšvih! Což o to, remíza z Liberce by sama o sobě nemusela být zas tak špatná, ale to by Sparta nesměla pod Ještědem vést a navíc hrát proti dvojnásobně oslabenému týmu! Slovan předvedl zejména ve druhém poločase heroický výkon, za který si nakonec bod asi zasloužil.

Andrea Stramaccioni má na krku další nepříjemnost, Sparta totiž za těchto okolností měla vyhrát. Ale pěkně popořádku. Letenští chtěli navázat na výhru v Mladé Boleslavi, ovšem začátek nebyl z jejich strany příliš přesvědčivý. Více při chuti byl Slovan, který mohl běhěm úvodní desetiminutovky poprvé udeřit. Malinský ale dostal přihrávku na paty a střela Kúdely se mezi tři tyče nevešla. V 17.minutě zahrál ve vápně rukou Coufal a tady se dala ve prospěch Sparty pískat penalta, ovšem sudí byl jiného názoru.

Skóre se poprvé měnilo ve 27.minutě a prosadili se hosté. Centr z leva se dostal až k Frýdkovi na malé vápno a Sparta vedla 1:0. To už začali mít letenští regulérní převahu a pokutové území zasypávali jedním centrem za druhým, ovšem další branky se nedočkali.

Další důležitý moment se odehrál v 55.minutě, kdy Ševčík uviděl za faul žlutou kartu, což se nelíbilo Kúdelovi, který si za protesty vysloužil rovněž žlutou a protože byla druhá, tak i červenou. A to nebylo všechno, zda další dvě minuty fauloval unikajícího Biabianyho Kerbr a také on musel předčasně do sprch. Co víc si mohla Sparta přát! Vedla v Liberci 1:0 a soupeř byl bez dvou vyloučených hráčů!

Přesto došlo v 67.minutě k senzaci. Potočného ránu Koubek vyrazil a Radim Breite srovnal na 1:1! Za chvíli navíc zbytečně fauloval Civič a přesilovka Liberce se zmenšila na jednoho hráče. Sparta se sice tlačila dopředu ale Liberec byl pořád nebezpečný. Domácí v závěru předvedli obětavý výkon, Sparta strhnout vedení na svojí stranu nedokázala a opět ztratila dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhrála v Boleslavi za kurz 2,55. Je nějaký duvod , proč by neměla vyhrát v Liberci za 2,24?

Reagovat
smazaný uživatel

haluz se nepodari kazdy kolo....

jinak - Sparta nevyhrala v Liberci 5 let... je nejaky duvod... proc pod Anderou meli zrovna ted vyhrat?

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Houfi

1:1

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Superme

2-1

Reagovat
hawk

super match 2 pencle (ač u té ruky je to otázka názoru) a jeden neuznaný gól, více nemá cenu komentovat. Zelinka totálně nezvládl druhou půli.

Reagovat
rel7

pencle byly 3, Mikula do toho chodil jako hovado a ještě na ně pak řval jak největší šašek písknout ty 2 ragby zákroky tak se probere, škoda no

Reagovat
Rezan

kdyby Sparta něco uměla, nepotřebovala by pencle. Tohle měla zvládnout s prstem v nose.

Reagovat
ttopi

Když ono je to těžký. Sparta gól dala, ale nebyl nesprávně uznán. Co mohli udělat víc. Asi jen dát třeba 5 gólů, ale vyhrát měli, objektivně řečeno. A to jsem antisparťan.

Reagovat
Rezan

Já to neviděl, ale psalo se, že i Libe upřeli gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta fakt nic neumi.... Liberec ma 2 cerveny a ona zase neumi vyhrat.... dneska se radsi divej na poradnej fotbal na O2 TV Sport - Hraje se El Classico - Spanelsky super pohar - Barcelona : Real Madrid oleee... to bude fotbal, ne ta nase ceska liga :D haha

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon rozhodčího nebudu hodnotit. To by bylo na 2 servery. Jak Zelinka tak čárový. Ale stramak si dela kozy ne? Janko do hry? Nechápu proc? To mel raději místo Lafata poslat nikoho a bylo by lépe. Doba Kollera je dávno pryc a navíc ve Spartě už není Nedvěd, Poborský a spol. Když mu dal Křetínský echo tak snad ten spagetak koukal na videa z minulého stoleti... to už jinak není možné tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Sparta proste nehraje.... to je ten zasadni problem.... kteryho si italsky strateg (sasek) nevsiml

libi se mi tady ta nova era Sparty

jako reakci na tuto ztratu a neschopnost vytvorit si nejaky sance... ocekavam prichod defenzivniho zaloznika a kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na přemlouvání simaka, fenina, Vanka a kopice. Ti samozřejme vezmou limbu. Ať ten bordel někdo řidi. Jelikož pokud ani po dnešním zápase nezacně křéťa chlastat tak mam vazne obavy o budoucnost našeho tradičního klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, fakt už jsem před sezonou začínal věřit.

Teď si připadám jako když vedl Slavii Řebíček a trénoval Pastoor. Letos čekám desáté místo. Už jsem tomu našemu cirkusu přestal věřit a stačilo na to 6 zápasů.

Zlatý plukovník a jeho céresy. Pod ním už ta hra začala alespoň trochu připomínat fotbal. Hra předvedená Stramapičioniho výběrem se nepodobá ani kopané, natož fotbalu. Jak by řekl Karel Šíp, naše hra je bezpohlavní.

Bojím se, že nás nečeká nic pěkného a rád bych se mýlil. Vraťte nám Spartu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

¨Z 12 posil hráli 4? To je pecka, Křetinský si mne ruce, že dal za lavičku 250 míčů... Ještě tady někdo chce tvrdit, že Sparta posiluje líp, rozumněji atp. než Slavia? Investice o nějakých 300 míčů více, přestupní rozdíl asi 500 míčů... Tohle je fakt zábava, doufám, že to ještě Křéťa pocukruje, vyhodí dalších 200 a už se na to vysere a začne si brát zpět, co do toho vrazil.

Reagovat
Sw!fty

No to je zase vykon.. aspon me pobavila me hlaska na idnes „Ben Chaim nás tady fakuje, nadává nám a říká, že si všechny hráče koupí jako trpaslíky na zahradu - a my hrajeme v devíti,“

Reagovat
Sw!fty

No to je zase vykon.. aspon me pobavila me hlaska na idnes „Ben Chaim nás tady fakuje, nadává nám a říká, že si všechny hráče koupí jako trpaslíky na zahradu - a my hrajeme v devíti,“

Reagovat
smazaný uživatel

Když člověk uslyší reakci Kůdely na ČK tak fakt smíchy umře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele