16. kolo
02.12.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 1:0

Do jarních bojů o druhé místo se výrazně zapojil Slovan Liberec, který v přímém souboji porazil Sigmu Olomouc 1:0, čímž jí zároveň oplatil porážku z Androva stadionu. O výhře severočechů rozhodl krátce po změně stran Vladimír Coufal. S klubem se zároveň loučil sportovní ředitel Jan Nezmar, který odchází do Slavie.

Zpět však k samotnému utkání. Liberec ho začal mnohem aktivněji a od začátku z něho sršela touha hostům vrátit porážku a co nejvíce se příblížit druhé příčce, která zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Slovan si v prvním poločase vytvořil velké množství šancí, ale ani jednu nedokázal proměnit. Postupně se mezi neúspěšné zakončovatele zařadili Coufal, Potočný, Bartl, Breite i Graiciar. Sigma zuby nehty uhájila bezbrankový poločas, aby na začátku toho druhého stejně inkasovala.

Kerbr v 55. minutě posadil balón na hlavu Vladimíra Coufala, který poslal Liberec do vedení. Nyní byla na tahu Olomouc, která toho zas tolik v utkání nepředvedla. Po chybě Kulhánka mohl vyrovnat na 1:1 Plšek, jenomže obrovskou příležitost zazdil. Stejný hráč se dostal do blízkosti Kováře i v 86. minutě, kdy se zblízka dostal k hlavičce a fantastický Kolář uchránil Slovan od inkasované branky.

Plškova šance čtyři minuty před koncem byla vůbec tou největší, kterou si hanáci dokázali vypracovat. Sigma se ještě dostala k jednomu pokusu. Střela Vepřeka Kolářovi nadělala problémy, změnu skóre však nepřinesla. Sigma po delší době padla a podzim zakončí na třetím místě, zatímco Liberec zůstává čtvrtý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, věřím ale v 02. Sigma

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by měl tu Olomouc konečně umravnit. Vyskakuje si docela dost.

Reagovat
vanGomm

Už tam na tu porážku spadli .Nic netrvá věčně v tom má totiž fotbal logiku.Jo matematická pravděpodobnost je neúprostná.

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
tlaci

2:2 bod bude dobré, hlavně ať jsem v tabulce před slátanci

Reagovat
waynemarkrooney

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele