18. kolo
24.02.2018 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1:0

Liberec doma nezaváhal a připsal si zaslouženě důležité tři body do tabulky. Hosté za celý zápas nepředvedli téměř nic a jejich krize se prohlubuje. Jediný gól zápasu vstřelil Matěj Pulkrab.

Úvod utkání byl z obou stran opatrný. Postupně ale domácí začali vyvíjet aktivitu a v 13. minutě nebezpečně střílel Potočný. Následně po Folprechtově rohu a závaru před brankou hostů, nedokázal nikdo ze Slovanu zakončit. V 23. minutě centroval Potočný na Kerbra, toho ve vápně sporným zákrokem zastavil Sus. Píšťalka sudího Nenadála však zůstala němá.

Pulkrab se probojoval do zakončení o pár minut později, to ale v těžké pozici minul. Liberec byl nadále aktivnějším týmem, jenže další Pulkrabova střela skončila opět mimo branku. V 41. minutě centroval z pravé strany Coufal na Potočného, ani jemu se ovšem zařízení trefit nepodařilo. A to bylo z prvního poločasu vše. Hosté se v prvním poločase dostávali na útočnou polovinu sporadicky a Hladkého neohrozili ani jednou.

V 54. minutě se do prvního zakončení hostů dostal Konaté, jenže jeho střela z úhlu naději na úspěch neměla. Po hodině hry se domácí konečně dočkali. Potočného přetažený roh si našel Oscar, ten vystřelil a obrana jeho pokus odvrátila pouze na malé vápno, kde se nejlépe zorientoval Pulkrab, který už se zakončením problém neměl.

U Nisy následně začalo hustě sněžit, a to kvalitě hry příliš neprospělo. Boleslav se sice snažila, ale šance si vytvořit nedokázala. Ke konci zápasu ještě stříleli Coufal s Potočným, s oběma střelami si Poláček poradil, a tak Slovan zvítězil nejmenším možným rozdílem.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
RadekVonCZE

Boleslav bez šance 3:0

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele