10. kolo
14.10.2017 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:0

Zápas pod Ještědem měl jednoho hlavního hrdinu Milana Kerbra. Domácí fotbalista se postaral o všechny tři góly domácích. Liberec si všechny branky pěkně rozložil do 25., 48. a 76.minuty. V tabulce se zároveň posunul na páté místo, zatímco Dukla je desátá.

Zápas toho nabídl opravdu hodně. V prvním poločase měl jasnou převahu domácí Slovan, ale střely Breiteho a Potočného, který byl v šanci hned několikrát, se neujaly. Liberec to nemuselo mrzet, protože ve 25. minutě šel stejně do vedení. Pressler fauloval ve vápně Graiciara, takže sudí pískal pokutový kop. Milan Kerbr ho zvládl, Radu poslal na druhou stranu a Liberec se ujal vedení.

Převaha domácích navíc pokračovala, další Kerbrův pokus vykopával z prázdné branky Kušnír. Dukla toho v prvním poločase moc neukázala a zmohla se jen na dalekonosný pokus Schranze, popřípadě na gól, který kvůli ofsajdu stejně neplatil.

Krátce po změně stran se svěřencům trenéra Trpišovského podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Martin Graiciar si naskočil na Kerbrův centr a hlavou překonal brankáře Radu. Až po druhé inkasované brance začala Dukla něco hrát. V 56. minutě byl velice blízko vyrovnání Jan Holenda, užuž to vypadalo, že bude zakončovat, když se mu vrhl pod nohy skvělým obranným zákrokem Coufal.

O chvíli později to zkusil z dálky Miloševič a krátce na to se Koreš ve vyložené šanci ukopl. Dukla neproměňovala a Liberec trestal. Centr Potočného se dostal až na vzdálenější tyč k Milanu Kerbrovi, který svojí druhou brankou v zápase zvýšil už na 3:0.

Dukla to ani za tohoto stavu nevzdávala, ale v koncovce byla prostě marná a dál zahazovala. Tu největší příležitost poslal Brandner do tyče!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
vanGomm

Tip oba týmy dají gól.

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele