11. kolo
22.10.2017 18:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:2

Slavia po 36 zápasech v domácí soutěži padla a postaral se o to Slovan Liberec. Porážka je o to bolestivější, že vedoucí Plzeň znovu navýšila svůj náskok a mezi oběma celky je rozdíl jedenáct bodů! Liberec předvedl v Edenu takticky dobrý výkon.

Slavia byla dle očekávání o něco aktivnější a Liberec spíše vyčkával. První vážnější příležitost si vypracoval Van Buren a Kolář musel vyrážet. Liberec také vycenil zuby, ale dobře sehraný rohový kop skončil hodně nepřesnou střelou zpoza šestnáctky. Slavia obléhala pokutové území Slovanu bez výrazného úspěchu a ve 35.minutě přišel doslova šok. Precizní Coufalův centr dolétl až na hlavu Romana Potočného, který zmrazil všechny fanoušky Slavie! Domácí samozřejmě na nic nečekali, ale obraz hry byl stejný jako v předchozích minutách.

Jaroslav Šilhavý si byl moc dobře vědom složitého postavení svých svěřenců. Plzeň doma porazila Brno a bylo na Slavii, aby zápas s Libercem otočila a zabránila dalšímu zvýšení plzeňského náskoku. Domácí měli šance, Sýkora přihrávkou pod sebe našel na Van Burena, který na Koláře nevyzrál. Podobně si vedl i Stoch.

Liberec dobře bránil a čtvrthodinu před koncem zasadil Sešívaným smrtící KO. Rychlé přečíslení Slovanu skončilo ve vápně na ruce bránícího hráče a sudí Pechanec odpískal pokutový kop. Miloš Bosančič ho bezpečně proměnil a hosté vedli v Edenu už 2:0. Slavia byla naprosto opařená a Liberec dál útočil a mohl dokonce vstřelit třetí gól. Ten nakonec vstřelila Slavia. Ve čtvrté minutě nastavení se obtočil kolem bránícího hráče Necid a výsledek zkorigoval na konečných 1:2 z pohledu domácích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Briggus

Reagovat
Artaxerxes

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí: O. Pechanec - Z. Arnošt, Z. Koval (M. Matějček)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako Slavia za 1,28 vyhrála easy ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele