24. kolo
13.04.2018 18:00 CET
3 : 2
(1:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - MFK Karviná 3:2

Slavia se doma proti Karviné nadřela, nicméně roli favorita splnila a náskok Plzně prozatím stáhla na čtyři body. Hosté v Edenu překvapivě vedli, ale Sešívaní výsledek díky dvěma brankách Miroslava Stocha otočili. Konečnou tečku za výsledek udělal Jakub Jugas.

Netřeba připomínat, že Slavia byla v zápase s Karvinou velkým favoritem. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského však nezačali dobře a už v 5.minutě měl Kúdela plné ruce práce s Budinským. Na druhé straně vyslal nepříjemný projektil Hušbauer a zasahovat musel Le Giang. Po čtvrthodině hry pak Karvinští šokovali Eden. Štepanovský předvedl výbornou akci, prostrčil balón na Kalabišku, který přízemní ranou překonal Koláře.

Slavia ještě v prvním poločase odpověděla. Hromada vyslal do šance Miroslava Stocha, jenž nádherným obloučkem zajistil srovnání. V prvním poločase už žádná další branka nepadla, nicméně jeden důležitý okamžik se přeci jenom odehrál. V závěru poločasu se totiž zranil kapitán Sešívaných Milan Škoda a šanci na hrotu tak dostal Stanislav Tecl.

Domácí začali druhý poločas o poznání aktivněji. Nepovedený centr Frydrycha málem zaskočil Le Gianga. Karviná zase kontrolovala přímákem Budinského a nescházelo mnoho a hosté mohli v Edenu znovu vést. Místo toho však inkasovali. V 59. minutě předvedl Miroslav Stoch další parádu a nádhernou ranou ze střední vzdálenosti nedal Le Giangovi šanci. Slavia byla i nadále aktivnější a snažila se přidat třetí branku, která by zápas definitivně rozhodla. Povedlo se to až čtvrthodinu před koncem, kdy se propracoval k propadlému balónu uvnitř malého vápna Jakub Jugas a zblízka propálil Le Gianga. A nemuselo zůstat u třech branek, za chvíli se hnal do šance Bořil, ovšem neuspěl.

Karviná to sympaticky nezabalila a utkání ještě dokázala zdramatizovat. Ramiréz prostrčil balón na Tomáše Wágnera, jenž postup na Koláře výborně zužitkoval a snížil na 2:3. Závěr zápasu Slavia kontrolovala, Tecl neuspěl hned ve dvou tutovkách, takže utkání nakonec skončilo těsným vítězstvím Sešívaných 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
boryland

1:1...................

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Karviná už je "najetá" na prohru,takže tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Po prvnim polocase: X

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
Kuba94

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele