18. kolo
25.02.2018 18:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:0

Slavii se podařilo napravit zaváhání z předchozího kola a bitvu o Vršovice vyhrála nejmenším možným rozdílem. Poprvé v historii české ligy byl odvolán gól na základě videorozhodčího.

V 9. minutě se po centru Hušbauera skvěle ve vápně zorientoval Škoda a podařilo se mu prostřelit Fryštáka. Slávistická radost ale nevydržela dlouho. Sudí Proske použil video a gól pro ofsajd neuznal. Škoda se zanedlouho dostal do další šance, tentokrát obrana Bohemians srazila jeho zakončení na roh. Z něho hlavičkoval Souček a Fryšták musel předvést výborný zákrok. Slavia dál tlačila, Hromada ani Sýkora však obraný val zelenobílých neprostřelili.

Sešívání měli v prvním poločase 9 rohových kopů. Po jednom z nich Škoda z otočky nepropálil obranu a následně Kúdela bránu minul. V 39. minutě Hušbauer poslal dobrý přetažený centr na Škodu, ten ovšem hlavičkou těsně minul pravou tyč. V poslední minutě první půle zahrozila i Bohemka. Jindříškův centr obrana odvrátila pouze k Nečasovi a tomu se přesně zakončit nepodařilo. Až v nastaveném čase se domácí dočkali. Hušbauer se napřáhl k ráně těsně za vápnem a krásnou střelou otevřel skóre.

Druhý poločas byl ze strany Bohemky o poznání lepší. V 59. minutě trefil obě tyče Bartek a o deset minut později pálil Hašek z podobné pozice, jako v prvním poločase Hušbauer, pouze do rukavic Koláře. 15 minut před koncem dělovka Kabajeva skončila nad. Kabajev měl však ještě jednu příležitost po chybě Jugase, nicméně opět mířil nepřesně. V závěru mohli domácí přidat ještě pojištující branku. Hušbauerova a ani dvě Stochovy rány ovšem v síti neskončily.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Houfi

2:1

Reagovat
ondrasch77

Vostrej X , nejspíš 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte mi, že ta sestava taková nebude.. Bojím se lehce jedné věci, že Trpišovsky prostě bude mít pár koní, které budou hrát za každou cenu.

Reagovat
John Obi Mikel

Kúdela pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář - Bořil, Deli, Jugas, Sobol - Ngadeu - Sýkora, Hušbauer, Danny, Stoch - Škoda

Reagovat
Parker155
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele