17. kolo
18.02.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0:0

Utkání týmů z vrcholu tabulky skončilo spravedlivou remízou. Sigma ukázala, že se v horních patrech nepohybuje náhodou a s Plzní odehrála pěkný vyrovnaný zápas. Škoda jen, že se ani jednomu mužstvu nepovedlo vstřelit branku.

Již ve druhé minutě se do velké šance dostal Vepřek, ten však po rohu Falty míč netrefil. Na druhé straně se po dobrém centru Petržely nedohodli Krmenčík s Kolářem, kdo bude zakončovat, a míč tak pouze proletěl pokutovým územím Sigmy. Zápas se hrál na české poměry ve vysokém tempu a pro někoho možná překvapivě to byla Sigma, která byla aktivnější. Houskovo zakončení v 18. minutě minulo bránu. V další šanci se ocitl Sladký, ale zakončit se mu nepodařilo. Po kombinaci s Kalvachem se v dobré příležitosti objevil také Texl, jeho rána minula cíl.

V 32. minutě se do šance dostával Kolář, na poslední chvíli ale přistoupil Sladký a ten ránu zblokoval. Na druhé straně střílel opět nepřesně Texl. Po chybě Radakoviče mohl pálit Kopic, jeho pokus byl zblokován na roh. Mezi tři tyče zamířil Houska, trefil ale pouze Kozáčika. Ke konci poločasu začala otěže zápasu přebírat Plzeň, kromě Hořavovy nepřesné střely se však k ničemu nedostala.

Druhý poločas začal nepřesnostmi. Až v 56. minutě si Falta navedl míč na střed, ale levou nohou byl neúspěšný. O pár minut později Kopic nahrál do nadějné pozice Krmenčíkovi, s jeho zakončením Buchta problém neměl. V 66. minutě po pravé straně pláchl Zahradníček a kolem penaltového puntíku hledal nějakého spoluhráče. Nicméně Kozáčik jeho úmysl výborně přečetl a včasným vyběhnutím Plzeň zachránil.

Dvacet minut před koncem Buchta špatně rozehrál, Kopic vybojoval balón a poslal centr na Krmenčíka, ten ve veliké šanci přestřelil. V 80. minutě se Kolář odhodlal k pěkné střele ze střední vzdálenosti a Buchta měl co dělat, aby si s ní poradil. Po přiťuknutí Housky se mohl trefit Moulis, jenže jeho střela skončila vedle pravé tyče. O minutu později na druhé straně stejně skončil Hrošovský. V 87. minutě byl ještě v olomouckém vápně obrovský závar, nikomu z plzeňských hráčů se však míč dopravit do sítě nepodařilo.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Reznicka Olomouc padne za Plzen da gol Krmencik a Chory

Reagovat
boryland

0:1........Hořava..........

Reagovat
tlaci

1:1

Reagovat
ondrasch77

0:1 (Kopic)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobna sestava? Mne neprijde moc pravdepodobne, ze by Plzen nastoupila v naprosto stejnem slozeni ve dvou zapasech v rozmezi 3 dnu

Reagovat
Houfi

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele