10. kolo
14.10.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Jablonec 0:0

Sigma Olomouc už není druhá, ale o jednu příčku si pohoršila díky domácí remíze s Jabloncem 0:0 a výhře pražské Slavie na půdě Karviné. Duel se severočechy rozhodně nenudil a absenci gólů alespoň vynahradily parádní zákroky obou brankářů.

Na Andrově stadionu to žádná nuda nebyla, Sigma i Jablonec se povětšinou prezentují ofenzivním fotbalem a nejinak tomu bylo tentokrát. Je až s podivem, že zápas žádnou branku nenabídl.

Šance začaly přicházet zhruba po dvaceti minutách a jako první zahrozil Jablonec. Útočník Doležal se dostal až před Buchtu, který ho skvěle vychytal. Na druhé straně se opřel do balónu Vepřek a tečovanou ránu zpacifikoval Hrubý. Olomouc znovu spoléhala na útočný tandem Falta - Chorý, druhý jmenovaný se pokoušel z otočky zakončit, což mu nevyšlo podle představ.

Také Jablonec hrozil, Jovovič se dobře uvolnil a Buchta ještě lépe zasáhl. Nebezpečný byl i průnik Masopusta, ale hostující hráč byl až v příliš velkém úhlu a balón za Buchtova záda nepropasíroval.

Plejáda zahozených šancí pokračovala i po změně stran. Po hodině hry byl před jabloneckou brankou velký závar. Falta poslal balón do ohně a Plšek mohl prolomit bezgólový stav, nebýt dalšího skvělého zákroku Hrubého. Čtvrthodinu před koncem se zase řítil na Buchtu Tecl, ale ani po této šanci se skóre neměnilo.

Neschopnost obou celků vstřelit gól byla neuvěřitelná. V závěru zmařil Plškovi další tutovky nepřekonatelný Hrubý a ve čtvrté minutě dalším dobrým zákrokem stvrdil famózní výkon a zachránil Jablonci bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurwa, má za favorita domácí celek,já věřím více hostum .

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mě tam bukwa z tipáče.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
forma

2:2

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
vitecek15

Co tam dneska zase čaroval ten Proske, to je až neuvěřitelný. Z toho bylo občas na blití. A pořád se ten STBák drží u moci, jak kdyby to všichni neviděli. Fuj!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele