19. kolo
03.03.2018 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:0

Sigma Olomouc vybojovala v domácím prostředí další výhru. Slovácko však nebylo horším týmem, nicméně branku nevstřelilo. Zápas tak rozhodl jediným gólem Řezníček.

První zakončení vyprodukovali hosté. Sadílek ovšem vysoko přestřelil. V 16. minutě Sadílek našel ve vápně Zajíce, ten z dobré pozice vystřelil pouze slabě. Sigma zahrozila poprvé Faltou, jeho rána však skončila nad. Podobně neúspěšný byl na druhé straně Navrátil. V 26. minutě se Vepřek probojoval k odraženému míči a tvrdě vypálil, i on ale přestřelil.

O deset minut později rozehrál strašidelně Heča přímo na nohu Řezníčkovi, ten nejdříve udělal brankáři Slovácka kličku a pak pohodlně skóroval do prázdné branky. Byl to jeho první gól od zimního příchodu z Plzně a vůbec první gól Sigmy v jarní části ligy.

Na konci poločasu střílel ještě Janošek pouze do Buchty.

Druhý poločas byl pro diváka poměrně nezajímavý. Slovácko se snažilo vyrovnat a bylo lepším týmem. Šancí si však moc nevytvořilo. Tu největší mělo v 69. minutě, když Navrátil přihrál Zajícovi, kterého výborným zákrokem vychytal Buchta. Ten se však při zákroku zranil a musel ho vystřídat Reichl.

Slovácko se nadále snažilo, nicméně se mu snahu nedařilo přetavit v šance. V nastaveném čase, který byl poměrně krátký na to, jak dlouho byl Buchta ošetřován, mohla Sigma potvrdit vítězství. Plšek přihrál do vyložené šance Houskovi, tomu však rána nevyšla podle jeho představ.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

1:1 doufám

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele