12. kolo
27.10.2017 20:15 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 1:3

Nadále stoprocentní je Viktoria Plzeň, která zvládla páteční předehrávku na půdě Karviné. Domácí sice byli nepříjemným soupeřem a dokonce sahali po body, ale Plzeň první ztrátu nedovolila a nadále deptá svého největšího konkurenta, tedy pražskou Slavii. Skvělý zápas odehrál brankář Matúš Kozáčik, jenž likvidoval jednu šanci soupeře za druhou.

Jednou to přijít musí, zaznívalo z ochozů karvinského stadionu. Domácí MFK byla odhodlána učinit Plzní přítrž a konečně jí sebrat body, jenomže ani jí se to nepovedlo. Viktoria měla znovu skvělý start, byť jako první, prostřednictvím Budinského, hrozila Karviná. Jeho střelu Kozáčik zlikvidoval.

Ve 12.minutě předvedl svojí typickou akci Jan Kopic. Ve vápně se zbavil Košťala a povedenou ranou poslal Viktorii do vedení. Karviná se s výsledkem nehodlala smířit a západočechy přimáčkla k vlastnímu pokutovému území. Budinského přímý kop byl sice nepřesný, ale Košťálova hlavička už ano a kozáčik s ní měl co dělat, stejně jako s dorážkou Janečka. Brankář Kozáčik byl ústřední postavou prvního poločasu a měl velkou zásluhu na tom, že Viktoriání ovládli první půli o dva zásahy. Kolář totiž vysunul Krmenčíka a ten uklidil balón k tyči. Ještě před koncem prvního poločasu mohl zvýšit už na rozdíl tří branek Hájek, ale Le Giang ho vychytal. ¨

Aby se Karviná dostala zpátky do zápasu, potřebovala snížit a přesně to se podařilo. Šisler pěkně našel Tomáše Wágnera, který střelou do protipohybu snížil na rozdíl jediné branky. Vzápětí na to nebezpečně vypálil opět Budinský a Kozáčik dalším fantastickým zákrokem výrazně podržel svůj tým. Karviná měla i další velké šance, stejně jako Plzeň. Například Krmenčík postupoval sám na Le Gianga, kterého sice přehodil ale rovnou i s brankou.

V 70.minutě se Viktorka znovu dostala do dvougólového vedení, krmenčíkovu přihrávku poslal pod břevno Daniel Kolář a o výhře Viktorie už pochyboval málokdo. Zápas ještě nabídl další šance na obou stranách, ale žádná branka už nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
shitcool

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Houfi

0:2

Reagovat
Sw!fty

Proc tu chybi zminka o neuznanem golu Karvine?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele