20. kolo
10.03.2018 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

MFK Karviná - Sparta Praha 1:1

Sparta ve třetím zápase za sebou nedokázala zvítězit a potřetí remizuje po výsledku 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase Kanga a hosté po většinu zápasu vedli. V závěru však obrana rudých zapomněla na domácího Wágnera, jenž zařídil dělbu bodů.

Nový kouč letenských Pavel Hapal učinil čtyři změny v základní sestavě. V obraně nahradilo Kayu s Kadlecem duo Hovorka a Frýdek. Post defenzivního záložníka přepustil Mavuba mladému Kulhánkovi a na hrotu se místo mladíka Drchala pral zkušený Lafata. Hapalův protějšek Josef Mucha postrádal vykartovaného Štepanovského, jehož zastoupil Janečka. Místo Webera se do sestavy dostal Voltr.

Utkání začalo bez šancí na obou stranách. Voltrovi nůžky z 11. minuty byly pěkné na pohled, ale nevedly k většímu ohrožení branky. Kadlecovu přízemní střelu na druhé straně kryl brankář Le Giang. V 21. kroutil Stanciu přímý kop pod břevno, ale Le Giang zasáhl. Za další tři minuty domácí špatně rozehráli, k míči se dostal Kanga a z dálky dokázal otevřít střelecký účet zápasu.

Hned po brance mohl vyrovnat Kalabiška, když si naskočil na Budínského centr, jeho pokus však přeletěl přes břevno. V další šanci se Kalabiška ocitl po půlhodině hry, kdy opět netrefil zařízení, tentokráte střelou zpoza šestnáctky.

Druhý poločas začal šancí Budínského, jehož střelu z úhlu zpacifikoval gólman Sparty Niță. V 67. minutě zkoušel své štěstí Ben Chaim, mířil však nepřesně. Tři minuty před koncem zaspala obrana hostů, za kterou se zjevil Wágner, jenž kličkou obehrál vyběhnuvšího Nițu a pohodlně zasunul do odkryté svatyně.

Závěrečný tlak Sparty nevedl k větší gólové příležitosti. Sparta se tak dostala na 4. o skóre před Liberec, který má však zápas k dobru. Karviná neprohrála ani ve čtvrtém jarním zápase.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
patrikhm

Co vyčistili Spartu od toho italského nánosu sraček, tak očekávám jasnou 2

Reagovat
boryland

1:1........................

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smetos

Budu tam

Reagovat
willdonor

prosim moc stream na spartu

Reagovat
Krtaa

Lukáš Juliš - legenda byl jsem se osobně podívat a hráče jako on najdeš těžko

Reagovat
Sw!fty

ten Kanga dobrej curak, jak se po zapase ani nechtel pozdravit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele