3. kolo
13.08.2017 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 1:1

Tři zápasy a jen jeden bod. To je přímo hororový start Mladé Boleslavi do ligového ročníku. Středočeši přitom na půdě Karviné sahali po vítězství, ale jednobrankové vedení v závěru neudrželi.

Kouč Dušan Uhrin mladší má o čem přemýšlet. Klub vypadl z předkola Evropské ligy a v lize ztrácí body na potkání. Je pravdou, že Boleslavi chyběl útočný tandem Chramosta-Mebrahtu a tak dostal na hrotu útoku přednost Lukáš Magera.

Právě jeho hledali spoluhráči dlouhými balóny, jako například Fabián, nicméně karvinská defenzíva si vytáhlého útočníka dobře hlídala. Po čtvrthodině hry měl zajímavou příležitost Přikryl, ale z úhlu nedokázal přesně zakončit. Ve 28.minutě neuspěl ani Klobása, jehož výborně vychytal brankář Berkovec a nerozhodný výsledek pokračoval. Mladá Boleslav sice měla více ze hry, ale v prvním poločase klidně mohla inkasovat, kdyby nejprvé Wágner a po něm hned Panák trefili branku.

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný, o něco lepší byla Mladá Boleslav a čím dál více se zastřeloval Lukáš Magera. V 55.minutě mu to proti Berkovcovi ještě nevyšlo, ale jen o čtyři minut později už zamířil neomylně k tyči! Zdvojnásobit vedení ve prospěch hostů mohl znovu Magera, ale tentokrát se proti němu vyznamenal Berkovec.

Svěřenci trenéra Uhrina se od 70.minuty začali jen bránit a to byla velká chyba, protože velké šance domácích začali okamžitě přicházet. Proti Panákovi předvedl neuvěřitelný zákrok Vejmola a Wágner z tutovky minul zařízení. Boleslav si koledovala o vyrovnání a nakonec byla "úspěšná". V 86.minutě se představil domácím fanouškům Venezuelan Ramírez přesnou přihrávkou a Jan Moravec srovnal na 1:1. Bolka mohla v poslední minutě nastavení ještě zvrátit výsledek na svojí stranu, ale Fabián jen těsně minul.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
langosh

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
Kuba94

1:0 Wágner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele