29. kolo
19.05.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Baník Ostrava 0:0

Slezské derby skončilo bezbrankovou remízou a oba týmy mají tak nadále záchranu ve svých rukou. O bod lépe je na tom Baník, ale vše se rozhodne v posledním kole.

Hosté byli v úvodu aktivnější. Nejdříve Diop přestřelil hostující svatyni a o pár minut později krásnou Hlinkovu střelu vyrazil na roh Berkovec. Ve 13. minutě hlavičkoval těsně vedle domácí branky Diop. O deset minut později střílel opět aktivní Diop, tentokrát se do jeho střely vložil na poslední chvíli Janečka. Na druhé straně mohl zahrozit Dreksa, jeho zakončení se ale mezi tři tyče nevešlo. Zhruba po půlhodině hry se z dálky opřel do míče domácí Fleišman, jenže mířil hodně nepřesně. Podobně dopadl o chvíli později Diop. Zbytek poločasu už žádnou dramatickou podívanou nenabídl a fotbalisté tak odešli do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý čas byl, jak se na záchranářský duel sluší a patří, daleko bojovnější. Více ze hry měl Baník, ale i on se velmi těžko dostával do šancí. V 68.minutě vystřelil tvrdě Fillo, Berkovec s námahou jeho pokus vyrazil k obráncům a ti míč odkopli bezpečně daleko. O pět minut se zaskvěl Granečný, po individuální akci nadějně vypálil, jenže jeho střela bohužel pro hosty skončila nad. Deset minut před koncem zahrozil domácí Voltr nůžkami, ty byly sice efektní, ale míč skončil mimo Laštůvkovu branku. Víc už fotbalisté nenabídli a důležité utkání tak skončilo dělbou bodů.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak snad kravina neplánuje ukončit šňůru zrovna proti fcb.. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Figi

2-0 Wagner oba goly

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek neprohraje 1:1

Reagovat
ondrasch77

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele