5. kolo
27.08.2017 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Vysočina Jihlava 3:1

Stále s jedním bodem na kontě zůstává Jihlava. Vysočina nezvládla zápas v Teplicích, když se o všechny branky v její síti postaralo duo Fillo-Rezek. Hosté sice v průběhu dokázali snížit, ale poslední slovo měly stejně Teplice.

Jihlava začala na Stínadlech sypmaticky a klidně se mohla brzy ujmout vedení. Po centru Novotného totiž orazítkoval břevno Dvořák a Teplice měly velké štěstí. Skláři se rozjížděli pomalu, Král z nadějné pozice hlavičkoval mimo, ale ve 34.minutě už vedli. Centr do šestnáctky tentokrát poslal Vondrášek a Jan Rezek hlavou k tyči poslal domácí do vedení! Jihlava se před koncem poločasu dožadovala standardní situace za ruku Vondráška, nicméně sudí se rozhodl nepískat a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

Na začátku druhého poločasu hrála horní končetina opět svojí roli, tentokrát se ale uvnitř vlastní šestnáctky provinil Krejčí i když nutno podotknout, že nařízená penalta byla hodně přísná. Každopádně Martin Fillo pokutový kop proměnil a Teplice vedly 2:0.

Vysočina takřka okamžitě přispěchala s odpovědí, Jiří Klíma předvedl fotbalovou parádu, vzal situaci do svých rukou, prokličkoval obranou Teplic a zavěsil. Hned z další akce mohl dokonce vyrovnat Dvořák, ale netrefil zařízení. Utkání v této fázi nabízelo šance na obou stranách, před Vaněčkem na poslední chvíli odkopl Rosa a střelu Novýho nadvakrát pacifikoval Grigar. Brankář Teplic musel zasahovat i proti ráně Fulneka a vzápětí opět na druhé straně Vaněček rozezvonil břevno! Branka doslova visela ve vzduchu a nakonec skutečně padla. Minutu před koncem našel Fillo přihrávkou Rezka a ten z první pečetil výhru 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele