11. kolo
21.10.2017 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - MFK Karviná 1:0

Karviná nesehrála na teplických Stínadlech špatné utkání, jenomže branku nedala a sama tři minuty před koncem utkání inkasovala. Hrdinou zápasu se z pohledu Teplic stal David Vaněček.

Svěřenci trenéra Jozefa Webera moc toužili uspět na hřišti soupeře a do utkání vstoupili o něco lépe. Jejich šance obstaral zejména Budinský, který se dostal hned ke dvěma střeleckým pokusům a mnoho nescházelo, aby se Karviná ujala vedení. Také Teplice to zkoušely střelecky. Ljevakovič z hranice pokutového území zamířil těsně vedle a to samé platilo o pokusu Jana Rezka. A ještě jednou zkusil střelecké štěstí i Lingr, ale znovu scházela větší přesnost.

Karviná byla před koncem poločasu blízko vedení. Hlavičku Kalabišky skvěle vyškrábl Diviš a po Šíslerově střele na poslední chvíli zažehnal nebezpečí Šušnjar. I druhý poločas nabídl spoustu brankových příležitostí na obou stranách. Další jedovatou ránu vyslal Budinský, Diviš balón pouze vyrazil a z druhé vlny pálil nad Kalabiška! Teplice se zase po závaru před hostující brankou dožadovaly odpískání pokutového kopu za hraní rukou, ovšem sudí Berka se rozhodl nepískat.

Hosté měli v závěru více ze hry a zdálo se že branka visí ve vzduchu. Štěpanovský ve stoprocentní příležitosti vysoko přestřelil a toho muselo pořádně mrzet, protože zápas nakonec ve svůj prospěch urvaly Teplice. David Vaněček si naskočil na centr a hlavou z těžké pozice překonal brankáře Berkovce. V nastavení ještě mohl zvýšit Červenka, ale jeho zakončení z úhlu zlikvidoval Berkovec. Teplice nakonec vydřely výhru nad Karvinou 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele