24. kolo
13.04.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:1

Utkání mezi Teplicemi a Boleslaví skončilo zaslouženou remízou. Za domácí vstřelil branku mladík Patrik Žitný. Za hosty pak v početní nevýhodě vyrovnal Komličenko.

Úvodní střelu zápasu si v páté minutě připsal domácí Vaněček. Jeho hlavička skončila nad. O chvíli později stejně dopadl po pokusu z voleje i Hora. První šanci hostí měl Valenta, proti němu však výborně zasáhl Diviš, jenž vyrazil míč na roh. Z něho hlavičkoval Šušnjar do břevna. Ve 21. minutě vznikl po centru Kučery závar v obraně hostí. Král zakončit nedokázal a Žitnému se nepodařilo prostřelit hradbu těl. Po nezáživné pasáži zápasu mohl ve 34. minutě ohrozit domácí branku ze standardky Valenta, jeho pokus ovšem skončil vysoko nad. V poslední minutě první půle Valenta mohl hlavičkou přihrát před prázdnou bránu Komličenkovi, jenže přihrávka se mu nepovedla a míč tak skončil v rukavicích Diviše.

Hned v první vteřinách druhé půle se Komličenko snažil přehodit vyběhnuvšího Diviše, lob se mu však vůbec nepovedl. Na druhé straně Žitného pokus odvrátila obrana a s Jeřábkovou hlavičkou neměl Poláček žádné problémy. Úspěšný nebyl ani Vondrášek po střele z otočky. Po hodině hry se domácí dostali do brejku. Soungole přihrál na pravou stranu Rezkovi, který poslal míč před prázdnou branku na Žitného, ten už měl práci jednoduchou, když pouze doklepával míč do sítě. O dvě minuty později mohl po pěkné přihrávce Jánoše vyrovnat Valenta, bohužel pro hosty však přestřelil.

Boleslav po obdržené brance začala hrát aktivněji, nicméně kombinace vázla a šance tak nepřicházely. V 75.minutě to byl naopak Krob, kdo ohrozil branku hostů. Jeho rána z uctivé vzdálenosti skončila těsně vedle levé tyče. Deset minut před koncem byl po druhé žluté kartě vyloučen Šušnjar a zdálo se tak, že tím definitivně připravil svůj tým o šance na body. V 85. minutě však Boleslav udeřila. Po rohovém kopu Kateřiňáka hlavičkoval Komličenko mimo dosah Diviše a vyrovnal na 1:1. V nastaveném čase se ještě k míči ve vápně probil Vaněček, jenž prudkou ránou přestřelil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
hradec

Sázka bez remizy: 2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele