20. kolo
10.03.2018 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Fastav Zlín 2:1

Tepličtí po celý zápas tahali za delší konec, a zaslouženě tak vyhráli. O výhře Teplic rozhodli mladíci Král se Žitným, u nichž se jednalo o první ligové trefy.

Domácí začali aktivně a už v 9. minutě mohli vstřelit branku. Krobův centr odvracel Gajič tak nešikovně, že si málem vstřelil vlastní gól. V 17. minutě se už aktivita domácích vyplatila. Krobovu krásně zahranou standartní situaci si našel Alex Král, ten byl ve vápně důrazný a hlavičkou nedal Zlámalovi šanci. O pár minut později střílel Vaněček, jeho pokus však postrádal potřebnou razanci.

Na druhé straně Železníkovu hlavičku Diviš bez problému chytil. Ve 28. minutě vyděsil všechny domácí fanoušky svým odkopem Diviš, trefil totiž přímo Hronka a od něho se míč odrazil jen kousek vedle tyče. Největší šanci Ševců v prvním poločase měl Jiráček, ten však v pádu přestřelil. V závěru první půle hlavičkovali ještě Hora s Vaněčkem, oba ale bravurními zákroky vychytal Zlámal.

Hned ve 47. minutě se Zlínu podařilo vyrovnat. Bartošákův centr odvrátil Ljevakovič pouze k Hronkovi, který na hranici vápna z voleje nádherně trefil šibenici. Teplice si mohly vzít vedení zpět hned o pět minut později. Vaněček však v jasné příležitosti selhal. Nakonec je to ale mrzet nemuselo, protože v 58. minutě si vzal míč Patrik Žitný, snadno se zbavil Matejova, narazil si míč s Vaněčkem a krásnou akci dokončil chladnokrevným zakončením na vzdálenější tyč. O deset minut později se do šance dostal ještě Soungole, jeho střelu z úhlu Zlámal vyrazil na roh.

Zlín se snažil vyrovnat, ale kromě Džafičovy střely z dálky a nepřesné Hronkovy hlavičky se ke kloudné šanci nedostal, a odjel tak z Teplic s prázdnou.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele