13. kolo
04.11.2017 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FC Slovácko 3:0

Teplice zvládly domácí utkání proti Slovácku. První poločas nenabídl pěkný fotbal, ale po první brance domácích se hra výrazně zlepšila a Teplice na rozdíl od hostů ze Slovácka dokázaly proměňovat své šance a tím zápas rozhodly.

Úvodní patnáctiminutovka žádné šance nepřinesla. Slovácko sice bylo mírně aktivnější, ale dostat míč do vápna nebo si vytvořit prostor pro střelu, byl zatím pro hráče Na Stínadlech nadlidský úkol. V 26. minutě diváci viděli první rohový kop. Zahrávalo ho Slovácko, ale Teplice jej bez problému odvrátily, takže na první zakončení diváci museli čekat dále. Dočkali se o dvě minuty později, ale zakončení Navrátila, jde nazvat střelou jen s přimhouřením obou očí.

Ve 30.minutě podstatně lépe vystřelily Teplice, konkrétně Alex Král, ale s jeho zakončením si Daněk poradil. Teplice tato situace povzbudila, zvýšily svoji aktivitu a v 36. minutě po rohovém kopu Kroba a zakončení Filla vstřelily první branku zápasu. O dvě minuty později mohl zvýšit Vaněček, jenže zakončit nedokázal.

Hned ve 46. minutě vystřelil Kučera z 20 metrů, jeho zakončení ale nebylo přesné. Podobně skončil o chvíli později i Krob. Na druhé straně nedokázal seřídit svá mířidla Navrátil. V 52. minutě ustál David Vaněček souboj, následně z rohu vápna krásně vypálil a nedal Daňkovi šanci. O deset minut později se po centru Havlíka dostal k hlavičce Zajíc, snížit se mu ale nepovedlo.

Dvacet minut před koncem se do šance dostal Navrátil, na Diviše ale nevyzrál. Ten samý hráč hned z další akce přiťuknul Havlíkovi, který trestuhodně Diviše neprostřelil. V 75. minutě centroval po standardní situaci Krob přímo na hlavu Davida Vaněčka, ten nezaváhal a svým druhým gólem v utkání zvýšil stav už na 3:0. Pár minut před koncem vystřelil nejaktivnější hráč hostí Navrátil, jenže opět nezamířil přesně.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
kecipep

0:0

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Rezek, Krob)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele