2. kolo
07.08.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 0:1

Dohrávku dvou zklamaných pohárových zástupců vyzněl lépe pro Spartu. Stramaccioniho parta zvítězila díky jediné brance Davida Lafaty 1:0. Oba celky však několik příležitosti, ale diváci v Adidas Aréně se dočkal jen jedné branky.

Úvodní minuty patřily domácí Mladé Boleslavi, ovšem Uhrinovi svěřenci si žádnou větší šanci vypracovat nedokázali. Sparta se zase v 6.minutě marně dožadovala pokutového kopu po faulu Jánoše na Ben Chaima. Po čtvrthodině hry zazdily velké příležitosti oba celky, nejprve po centru Jánoše těsně nedosáhl na balón Komličenko a Fleišmanovu střelu vyrazil Koubek. Na druhé straně zase upaloval do šance Biabiany a ani Vejmola se nenechal zahanbit.

Jediné branky se diváci dočkali ve 28.minutě a prosadil se jak jinak, než David Lafata. Celou akci rozehrál Sáček, Biabiany pak poslal do vápna krásný centr a kanonýr Lafata se opět nemýlil. Sparťané měli i další příležitosti, Čivič se v tutovce ukopl a Biabianyho s Frýdkem vychytal Vejmola.

První fáze druhéhopoločasu už byla na větší gólové šance skoupější. Až závěrečná desetiminutovka byla hodně zajímavá. Mladá Boleslav se v 83.minutě dožadovala pokutového kopu za ruku stopera Štětiny, avšak marně. Jen o chvíli později dobře vypálil Takács a těsně minul Koubkovu svatyni. V nastaveném čase byla Sparta blízko druhému gólu, nejprve Plavšič pelášil sám na Vejmolu, ovšem selhal a krátce po něm hlavou orazítkoval tyč Tomáš Rosický. Dotřetice pak zazdil stoprocentní šanci Karavajev. Sparta nevyužila řadu příležitostí, ale vedení nakonec udržela a má tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boleslav si na úvod soutěže nemohla přát lehčí los.

3:0

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

souboj čtvrtečních zoufalců 1:1

Reagovat
h8_sfatto

derby ostudy

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Komlicenko - Mavumba

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si pripise dalsi cenny bod v boji o udrzeni s tezkym souperem

Reagovat
waynemarkrooney

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ttopi

Boleslav - Sparta 2:0

Reagovat
PISTOLERO

1:2 (Lafata, Plavšič)

Reagovat
Houfi

1:0

Reagovat
forma

1 : 3 (Golgol - 2x Lafata,Ben Chaim)

Reagovat
Kuba94

2:0

Reagovat
Kuba94

Dneska opět se skvělými komentátory ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele