17. kolo
17.02.2018 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 0:1

První zápas Mladé Boleslavi v jarní části domácí nejvyšší soutěže skončil neúspěchem. Po celý zápas byla aktivnějším mužstvem, v samotném závěru však skóroval hlavou Wágner a zařídil Karviné důležité tři body v boji o záchranu. Domácí se naopak po prohře nevzdálili sestupovým vodám.

Od začátku se dopředu tlačili především domácí. Mareš hlavičkou i Mebrahtu střelou z otočky mířili k pravé tyči Le Giangovy svatyně, s oběma pokusy si však brankář Karviné poradil. Ve 29. minutě zkoušel z úhlu štěstí Přikryl a i on pouze provětral Le Giangovy rukavice. Ve zbytku první půle byl nejviditelnějším mužem sudí Julínek, jenž v tomto období udělil celkem čtyři žluté karty.

Boleslav nepolevila ve své aktivitě ani po změně stran. Hned ve 48. minutě otestoval Le Giangovu pozornost z přímého kopu Mareš. Dvě minuty nato se na branku hostí řítil Přikryl. Ani jeden pokus nebyl ke smůle domácích úspěšný. V 72. minutě karvinská obrana opět pouze sledovala tutovku Přikryla, jehož hlavička skončila mimo.

Karviná byla v podstatě celý zápas bezzubá, o to větším šokem byla pro domácí publikum situace z druhé minuty nastavení. Budinského centr z přímého kopu našel hlavu Wágnera, jenž rozhodl o vítězství svého týmu nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

Uhri asi stále jede bomby :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele