14. kolo
19.11.2017 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:2

V nedělním zápase 14.kola 1. fotbalové ligy mezi Boleslaví a Bohemians se radovali hosté. Klokani se tak dokázali v tabulce posunout už na šesté místo, zatímco Boleslav je devátá.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, v první šanci se ocitl Mingazov, jenže v těžké pozici hlavou přestřelil. V 11. minutě se ke střele dostal Rada, jeho střela ale minula branku. Fryštáka nezaměstnal ani Chaluš, jeho hlavička totiž nebyla přesná. Na druhé straně byl podobně neúspěšný Mašek. V 31. minutě Matějovský pěkně prostrčil na Fabiána, ten odcentroval na Chramostu, těsně před ním ale dobře zasáhl připravený Fryšták. Domácí byli v prvním poločase mírně lepší, nicméně nějaké velké gólové příležitosti si nevytvořili.

Druhý poločas lépe začali hosté. V 48. minutě nový muž na hřišti, Reiter, obešel dva protihráče na pravé straně a zpětnou přihrávkou našel Vaníčka, který se nemýlil a poslal Bohemku do vedení. V 56. minutě Rada po souboji se Šmídem spadl ve vápně a sudí Pavel Orel nařídil pokutový kop. Lukáš Magera penaltou nepohrdl a s přehledem proměnil.

O pár minut později si Nečas prohodil míč mezi Magerou a Chalušem a svoji individuální akci chladnokrevně zakončil a vrátil tak Bohemians vedení. V 70. minutě vypálil z veliké dálky Fleišman, ale pouze těsně vedle pravé tyče. V 86. minutě se domácí dostali do své největší šance. Pauschek vybídl ke skórovaní Mingazova, jeho hlavičku ale skvělým zákrokem zlikvidoval Fryšták. V závěru zápasu si ještě druhou žlutou kartu a následné vyloučení vysloužil Chaluš, který hasil rychlý brejk hostů.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

3:1 (Ruslan, Mebrahtu, Přikryl - Kabajev)

Reagovat
waynemarkrooney

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele