7. kolo
17.09.2017 15:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Jablonec - Vysočina Jihlava 5:0

Nepříjemným debaklem skončilo utkání 7.kola mezi Jabloncem a Jihlavou. Domácí nastříleli Ježkům rovnou pět branek! Zápas ale výrazně ovlivnilo brzké vyloučení Petra Tlustého.

To samozřejmě výkon Ježků nijak neomlouvá. Úvodní minuty sice ukázaly, že by mohla být Vysočina minimálně vyrovnaným soupeřem, ovšem vše z pohledu hostí zhatila 13.minuta a penaltový průšvih Petra Tlustýho. Ten naprosto nezodpovědně zatáhl za dres Doležala a protože byl útočník Jablonce před Rakovanem sám, následovala červená karta a pokutový kop. Toho se zhostil Stanislav Tecl a proměněnou penaltou nasměroval Jablonec k vítězství.

Jihlava byla v nesmírně těžké pozici a navíc Jablonec byl jako utržený ze řetězu. Velkou šanci spálil Jankovič a ve 33.minutě zvýšil na 2:0 opět Stanislav Tecl. Rychlou rozehrávku Trávníka využil Hanousek centrem na Tecla, který hlavou vsítil druhý gól. Ježci se sice statečně bili, ale zápas byl pevně v rukou domácích. V 55. minutě se uvedl fantastickou ranou Jovović a tím bylo definitivně rozhodnuto.

Nenasytný Jablonec však dál odstřeloval branku soupeře a Rakovan nevěděl, kde mu hlava stojí. Střelu Tecla vyrazil, Masopust balón vrátil před branku a Trávník zvyšoval už na 4:0. Jablonec si populárního bůra nenechal ujít a zlomeného soupeře ještě dorazil potupným gólem. Rakovan ve snaze rozehrát napálil Ondřeje Mihálika a od něj skončil balón v síti. Ostudý debakl byl završen.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
kecipep

3:1

Reagovat
ondrasch77

3:0 (2 x Tecl, Doli)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele