24. kolo
14.04.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - Sigma Olomouc 0:0

Utkání o evropské poháry mezi Jabloncem a Sigmou Olomouc žádnou branku nenabídlo. Domácí sice byli výrazně aktivnějším týmem, ovšem obranu Hanáku nedokázali ani v jednom případě pokořit. Jablonec protáhl svojí sérii neporazitelnosti, ale zůstává čtvrtý, čehož může využít Sparta.

Kdo by to byl před sezonou řekl, že Jablonec bude hrát o evropské poháry s Olomoucí. Zatímco Hanáci měli vynikající první polovinu sezony, Jablonec chytl formu až v té druhé a do tohoto utkání vstoupil mnohem lépe.

Velmi brzy mohl rozveselit Střelnici Doležal, který ale netrefil branku. Úspěšnější už byl Chramosta, ten sice branku trefil, ale s ní i brankáře Buchtu, který byl pro Olomouc velkou oporou. Šance Jablonce přibývaly, do další tutovky se dostal Holeš, ale ani on skvělého Buchtu nepřekonal. Vůbec největší šance přišla v nastavení, Chramosta postupoval sám na branku a jen výtečný zákrok olomouckého brankáře znamenal poločasový stav 0:0.

Podobně se hrál i druhý poločas, tedy k vidění byla převaha Jablonce. Skóre se nezměnilo ani po ráně Masopusta. Utkání s postupem času čím dál více směřovalo k bezgólové nudě a nic na tom nezměnil incident z 87. minuty.

Texl za kosu uviděl od sudího rovnou červenou kartu. Sigma dohrávala o desíti a její cíl pro zbytek zápasu byl jasný - udržet výsledek 0:0 za každou cenu. Rozhodnutí vyloučit Texla se hrubě nelíbilo trenérovi Jílkovi, který byl po protestech vykázán na tribunu. Jablonec si v závěru vytvořil tlak, ale Olomouc se s vypětím všech sil ubránila a ze severu Čech si veze cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
forma

2:0

Reagovat
tnt03

2:0

Reagovat
hradec

Tip: 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele