5. kolo
27.08.2017 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - Fastav Zlín 2:0

První výhry v sezoně se konečně dočkal Jablonec. Severočeši porazili Fastav Zlín 2:0, když se prosadili Stanislav Tecl a Ondřej Mihálik. Ševci znovu dohrávali v početní nevýhodě, červenou kartu totiž uviděl Podio.

Vývoj utkání mohl být zcela jiný, kdyby už ve 2. minutě proměnil velkou příležitost Železník. Po přihrávce Holzera byl ve vyložené šanci, ovšem balón poslal nad. O chvíli později vyrobila obrana hostů hrubku, kterou málem potrestal Masopust, skvěle však z pohledu Zlína zasáhl brankář Dostál. Nicméně Jablonec zůstával u balónu a v 18. minutě se dostal do vedení. Pochvalu zaslouží Jankovič, který poslal do vápna milimetrově přesný centr a Stanislav Tecl nohou vstřelil gól. O tři minuty později byl Tecl znovu v šanci, ale Dostál včas vyběhl.

Zlín chtěl ve druhé půli s výsledkem něco udělat, ale hrubě se mu nevyvedl začátek. Ondřej Mihálik dostal balón do otevřené obrany a pelášil na Dostála, kterého následně přízemní střelou překonal. Jablonec vedl 2:0 a Ševci byli v nezáviděníhodné situaci. Svěřenci Zdeňka Kluckého navíc hosty k ničemu nepouštěli, což některým hráčům Fastavu brnkalo na nervy. Podio za ostrý skluz na Trávníka uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Znovu se tak opakovala stejná písnička, tedy že Zlín dohrával utkání o hráče méně.

Dvoubrankové manko a červená karta pro Podia v podstatě znamenaly konec zápasu. Jablonec si vedení vzít nenechal a připsal si první letošní vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
patrikhm

Přesně tak, bez Peltávena je Jablonec mimo

Reagovat
ondrasch77

Za to vy jste s Berbrem stále na koni Včera na Kypru bylo krásně vidět, jak jste na tom, když vám nedrží prst v prdeli rozhodčí...

Reagovat
patrikhm

Co to tady meleš s rozhodčíma? Včera se díky taktice mága Vrby postoupilo, ten tvůj Jablonec postoupí max. do dalšího kola domácího poháru

Reagovat
ondrasch77

Když se ti líbí ten připískavanej fotbal pro váš prospěch, brát ti to nebudu. Letos jsem viděl Plzeň v lize 2x, v Jihlavě a v Jablonci. V obou případech rozhodčí dotlačil Plzeň ke třem bodům A pak 2x v EL, když rozhodčí nepomáhal, nejprve debakl s Rumunama a včera holomajzna na Kypru... Takže asi tolik...

Reagovat
patrikhm

Ale hovno, už to nehul

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec samá modrá a Zlín střídá zelenou s červenou. Teď je na řadě červená, takže tip 1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

takže rád bych 1:2 bo 0:1 ale spíše bude 1:1 bo 1 :0

Reagovat
smazaný uživatel

bo = protože

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já že nebo ..no každopádně holomajzna bo Železník je palič jak poleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele