4. kolo
20.08.2017 17:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Jablonec - Dukla Praha 2:2

Ani na čtvrtý pokus Jablonec nedokázal zvítězit a je to o to horší, že hrál doma a brzy vedl o dvě branky a v nastavení neproměnil pokutový kop! Dukla v žádném případě nesložila zbraně a nakonec čtvrthodinu před koncem zásluhou Jana Holendy srovnala na konečných 2:2.

Jablonec potřeboval zvítězit a trenéru Kluckému bylo jasné, že pokud by se to nepovedlo, mohla by na jeho hráče padnout tzv. deka. Dukla sice mohla Jablonec hned v úvodu zaskočit, ale šanci Schranze skvěle zlikvidoval brankář Hrubý a pak už dominovali domácí. Mihálik pálil těsně vedle a obrovskou šanci spálil i Mehanovič. V 15.minutě poslal do vápna parádní centr Hanousek a Stanislav Tecl hlavou zajistil zelenobílým vedení!

A mohlo být s Duklou hůře, ovšem Doležal v samostatném úniku neuspěl. Na druhé straně zase na brankové čáře zabránil inkasované brance Masopust. Ve 30.minutě už Jablonec vedl o dvě branky a postarali se o to pohlednou akcí nahrávající Kubista a skórující Mirzad Mehanovič. Domácím ale dvoubrankový náskok dlouho nevydržel. Naprostý nedůraz před brankou využil Ivan Schranz, který v pohodě snížil na 1:2. Ještě do konce poločasi si mohl Jablonec vzít náskok zpátky, ale volej Tecla skončila na Radovi.

Druhý poločas dlouho žádnou šanci nenabídl, až v 73.minutě odmítl pojistku Tecl i proto, že další famózní zákrok předvedl Rada. Místo třetí branky přišel pro domácí šok. Miloševičův centr našel přesně hlavu Jana Holendy a vytáhlý útočník srovnal na 2:2.

Přesto měl Jablonec ještě velkou šanci zápas dovést do vítězného konce. V nastavení předvedl pohledné sólo Pernica a když ho fauloval Bezpalec, sudí odpískal pokutový kop. Jenomže Michal Trávník vypjatý moment vůbec nezvládl, z penalty ani netrefil branku a odmítl jablonecké vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Tecl, Doli)

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak poslední dotyk balonu v posledním zápase po*ere celej tiket

Reagovat
ondrasch77
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele