6. kolo
09.09.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Teplice 2:0

Zlín doma zabral a do ligové tabulky získal důležité tři body a navíc se parádně naladil na duel Evropské ligy proti Sheriffu Tiraspol. Ševcům hodně pomohlo vyloučení Šušnjara, a i když Teplice měly šanci na vyrovnání, nevyužily jí.

Už ve čtvrtek to Zlínu vypukne a proč se nenaladit pozitivním výsledkem? Pravdou je, že Zlín začal lépe a nakonec i zaslouženě zvítězil. První branku vstřelili domácí přesně po půlhodině hry. Jiráček vykouzlil přesný pas na Mehanoviče a ten prostřelil golmana Grigara. Zlín doma vedl nad Teplicemi 1:0. Ševci měli ještě další příležitosti a byli blízko druhé brance. Nejprve netrefil Vukadinovičův centr Mehanovič a těsně vedle střílel i Traoré. Klíčový moment celého zápasu nastal ve 44. minutě, Šušnjar zezadu fauloval Vukadinoviče a sudí Franěk mu ukázal rovnou červenou kartu. A to byla pro Teplice velká komplikace, protože nejenže prohrávali, ale o vyrovnání se museli pokusit v početní nevýhodě.

Zlín ve druhém poločase nijak na pilu netlačil. Kontroloval hru, ale žádnou další branku ne a ne přidat. Z dálky zkusil střelecké štěstí Džafič - bez úspěchu. Teplice pochopily, že chtějí-li s výsledkem něco udělat, musejí začít riskovat. V 79. minutě se naskytla Vošahlíkovi velká šance na vyrovnání, ale teplický záložník z malého vápna trestuhodně přestřelil! Místo vyrovnání nakonec přišel trest v podobě druhého gólu. Ibrahim Traoré vyslal ze své kopačky dělový projektil a Grigar byl bez šance. Fastav se výtečně naladil na Evropskou ligu a Teplice porazil 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

1:3 (Jiráček - Fillo, Vaněček, Ljeva)

Reagovat
smazaný uživatel

::lol: super ševci !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele