11. kolo
22.10.2017 18:00 CET
1 : 5
(1:3)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 1:5

Kombinace Evropské ligy a domácí soutěže, zdá se, Zlínu nesvědčí. Fastav dostal napráskáno od Mladé Boleslavi, přestože šel zásluhou Ekpaie rychle do vedení. Mladá Boleslav se z inkasovaného gólu rychle otřepala a pěti brankami výsledek otočila. Hattrickem se blýskl australský útočník Golgol Mebrahtu.

Co víc si mohl Fastav přát? Ve čtvrtek získal další bod v Evropské lize a v tomto utkání šel do vedení už ve 3. minutě, kdy Diop našel na zadní tyči Ekpaie, který střelou z první překonal Agajeva. O chvíli později se řítilo na branku Boleslavi další nebezpečí, Ekpai našel Mehanoviče a ten orazítkoval brankovou konstrukci. Zlín byl v úvodu jasně lepší a kdyby vstřelil druhý gól, nikdo by se asi nedivil.

Jenomže zápas měl mít jiný scénář. Ve 25. minutě dokázal obstřelit Zlámala Tomáš Přikryl a srovnal na 1:1. Inkasovaný gól se Zlínem překvapivě hodně zamával a najednou bylo Boleslavských plné hřiště. Ve 28. minutě dokonal obrat po centru Jakuba Rady Matěj Chaluš a najednou byl na tahu Zlín. Jeho obrana se ale úplně sesypala, v další šanci hostů si s ní udělal co chtěl Golgol Mebrahtu a zvýšil na 3:1. Vzápětí sice mohlo být sníženo, ale Bača trefil břevno a Ekpai následně zahrál rukou.

Také druhý poločas nabídl brankové příležitosti, ale góly padaly až v závěru. Čtvrthodinu před koncem našel Pauschek nehlídaného Mebrahtua, který zvýšil na 4:1 a prakticky rozhodl o vítězství hostujícího celku. Zlínské trápení ale nebralo konce a v nastavení se přesně mířenou střelou potřetí prosadil Golgol Mebrahtu, čímž zkompletoval hattrick. Zlín v defenzívě naprosto propadl a do dalších kol má na čem zapracovat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
HullCity

Kde je ta tví matematika teď,idiote??

Reagovat
Sw!fty

Takhle se bavite s kamaradama mezi sebou?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele