19. kolo
03.03.2018 15:00 CET
0 : 4
(0:2)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Jablonec 0:4

Zlín schytal další debakl a zabředává čím dál hlouběji do záchranářských bojů. Naopak Jablonec pokračuje v úspěšném startu jarní části a vrací se na šesté místo.

Mužstvo z Letné poprvé do zápasu vedl nový trenér Vlastimil Petržela, který hned udělal změny v sestavě. Do ní se dostali Janíček a Železník. Jeho protějšek Petr Rada prožívá se svým mužstvem dobrý start do jarní části sezóny, tudíž neměl důvod měnit základní jedenáctku. Do zápasu tak nastoupili stejní hráči jako před týdnem na Dukle.

Domácí chtěli na nového kouče zapůsobit již od začátku. S Hnaníčkovou hlavičkou po rohu ještě neměl Hrubý výraznější starosti. V 10. minutě se Kopečný s trochou štěstí dostal ke střele z rohu malého vápna, kterou srazil Pernica. Odpověď hostů byla pro Ševce krutá. Hanouskovu přihrávku přebral Jovović, ten si potáhl míč do pokutového území, z něhož propálil Dostála.

Střelec první branky byl při chuti a ve 20. minutě mohl skórovat podruhé. Tentokrát však byl úspěšnější Dostál. O dvanáct minut později se Jovović opět zapsal do statistik. Na levém křídle ho našel Hübschman, potáhl míč k brance, kde nacentroval. Odražený míč si našel znovu Hübschman, který si připsal první branku v zeleném dresu. Frustrovaný Petržela na nic nečekal a ještě před přestávkou dvakrát vystřídal. K překvapení všech si třetí střídání přichystal na začátek druhé půle.

Tyto změny však neměly oživovací efekt. Naopak se znovu mohl radovat Jablonec. V 50. obral Trávník o balón Vukadinoviće, předal jej Masopustovi, který přehodil Dostála a zvýšil vedení svého celku. Čtyřbrankový stav zařídili hosté za další čtyři minuty. Po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč, kde nikým nehlídaný Chramosta bezpečně skóroval.

Poté si hosté víceméně hlídali náskok a dopředu nechali hrát soupeře. V 71. minutě mohl snížit Vukadinović, jehož střelu tečoval Beauguel nad branku. Za dalších deset minut rozehrál Matejov standardní situaci a jeho pas proletěl těsně vedle Hrubého svatyně. Zbytek zápasu se již jen dohrával a po závěrečném hvizdu se radovali hostující hráči.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
ondrasch77

Hronek se proti svým bývalým spoluhráčům asi příliš neukáže, neb bude sedět za 4 žluté karty...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele