26. kolo
29.04.2018 17:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1

Zlín doma pouze remizoval s Bohemians 1905 a ještě stále nemá jistou záchranu. Naopak, svěřenci Vlastimila Petržely jsou vzdáleni sestupovým příčkám jen na čtyři body. Klokanům patří pohodlná sedmá pozice. Domácí se v zápase ujali rychlého vedení zásluhou Ekpaie, ale konečnou remízu 1:1 nakonec zařídil v nastaveném čase Hašek.

Fastav tedy sahal po třech bodech, které by mu výrazně pomohly, jenže nakonec má jen jeden. Přitom začátek zápasu byl pro Zlín ideální. Běžela třetí minuta a po centru Bartošáka balón minul Vukadinovič, avšak z druhé vlny překonal Fryštáka Ekpai. Bohemka na nic nečekala a pokusila se o co nejrychlejší odpověď. Na přihrávku Tetteha těsně nedosáhl Vaníček a Šmídovi pro změnu scházela větší přesnost. Na druhé straně odmítl zdvojnásobit vedení Traoré, když z vyložené šance vůbec netrefil branku.

Hostující kouč Martin Hašek musel už v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Kociće nahradil Jindříškem. Stav se už v prvním poločase nezměnil, přestože v jeho nastavení Zlín vstřelil branku, kterou sudí pro ofsajd Holzera neuznal.

První velkou šanci druhého poločasu měla Bohemka, která potřebovala srovnat. Po Tettehově přihrávce pálil vedle Hašek. Bohemce to směrem dopředu příliš nešlo a Zlín celkem bez problémů držel hubený náskok. Užuž se zdálo, že Fastav urve výhru, jenomže v nastaveném čase se parádně opřel do balónu Martin Hašek a Zlámalovi nedal šanci. Zlín přišel v samotném závěru o vítězství a stále nemá jistou záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
ondrasch77

Tady to může dopadnout jakkoliv..., taková lahůdka pro tipéry masochisty...

Reagovat
vanGomm

Převážná většina zápasů končí jakkoliv.Jinak by totiž sázkovky brzy ukončily činnost

Reagovat
ondrasch77

Tak to je jasný, ale jsou zápasy, u kterých předpokládáš nějaký výsledek, ale tenhle duel je nečitelný, může klidně skončit 3:0 nebo klidně 0:3, prostě tohle je pro mě zápas na který bych nevsadil ani vorla

Reagovat
vanGomm

Jenže takových zápasů jako tento je většina.Namátkou z tohoto kola Jihlava-Ml.Boleslav,Teplice-Olomouc,Jablonec-Liberec,Ostrava-Sparta.To samé platí i o PL a o dalších ligách.Poměrně dost často nevychází zápasy s kurzy pod 1,50.Vybrat npř. 7 zápasů,kde se předpokládá určitý výsledek a kde jsou ty kurzy pak pochopitelně patřičně nízké (1,30-1,40).Tak to musí mít sazejicí dost velkou kliku,aby mu to vyšlo.A to tam je celkově kerz kolem 8,00.S tou 100% jistotou výsledku nelze počítat v žádném utkaní.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi to pojal skoro vědecky... S kurzy 1,3-1,4 na 1 souhlas, nicméně já kromě statistik sazím i pocitově... U těch zápasů, co jsi vypsal bych dal všude 1X a počítám, že bych bral...

Reagovat
vanGomm

Tak třeba nyní Liverpool-Stoke kurz 1,24 a 0:0,Monaco-Amiens 1,22 a 0:0 Na tohle by jsi 1X vsadit nemohl.To nevypisujou.A pokud vyjímečně ano je tam 1,01-1,02.No a už jsi tam.A zítra to bude podobné.A vem si kterékoliv kolo.Takových 7 a více zápasů jde uhodnou pouze s velkou klikou a tak max. jednou za rok.Proto sázkovky vydělávají a můžou štědře sponzorovat A ani kde je na 1X kurz 1,35 tam se pak jedná téměř o vyrovnané šance obou týmů kde jsou kurzy npř. 2,40-3,20-2,90,takže je téměř jisté,že tam min. jedna dvojka z těch 7 zápasů stejně bude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele