23. kolo
07.04.2018 17:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Baník Ostrava 0:2

Baník dokázal navázat na své zlepšené výkony a porazit Zlín. Ostrava se tak znovu příblížila nesestupovým vodám, zatímco Ševci nedokázali potvrdit překvapivou výhru z Edenu.

Hosté se ve Zlíně dlouho nerozkoukávali a v 6. minutě se Poznarův přízemní centr odrazil k volnému Jiráskovi, pro kterého nebyl sebemenší problém trefit odkrytou branku, a poslat tak Baník do vedení. Ve 13. minutě po Bartošákově centru vznikl ve vápně hostí slušný závar. Domácí z něj ale nakonec nedokázali nic vytěžit. První poločas moc šancí nepřinesl. Tu největší domácí spálil ve 29. minutě Vukadinovič, když ho bravurním zákrokem vychytal Laštůvka. Chvíli nato ještě Vyhnal ze slibné pozice přestřelil, ale to bylo vše, co fotbalisté v prvním poločasu divákům nabídli.

Baník vstoupil i do druhého poločasu aktivně a v 53. minutě Fleišman vyslal do dobré příležitosti De Azeveda, ten však nechal vyniknout pouze Zlámala. O pár minut později vysoko přestřelil Pazdera. Jeho pokus napodobil i Granečný. V 70. minutě připravil Granečný tutovou šanci Barošovi. Ten však nepochopitelně minul z blízka prázdnou bránu. V poslední minutě domácí zahrávali rohový kop, ze kterého se Granečný dostal do brejku a po sprintu přes celé hřiště chladnokrevně zakončil a definitivně tak rozhodl zápas.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 BANÍČEK JSI JDE PRO ZÁCHRANU !!!

Reagovat
vanGomm

Tip X2

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
ondrasch77

2:1 Petržala slíbí lajnu každýmu, když se porazí Baník

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele