24. kolo
14.04.2018 18:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Slovan Liberec 2:0

Dukla zvládla důležitý domácí duel a porazila Liberec 2:0. O góly se postarali Schranz s Holíkem. Liberci se jeho příležitosti využít nepodařilo.

Úvod zápasu žádné šance nepřinesl. Diváci si Na Julisce tak museli na první šanci počkat až do 19. minuty, kdy po levé straně utekl Bartl, jenž na penaltě našel Ševčíka, jeho střela ovšem skončila vedle, a brankáře Radu tak neohrozil. O pět minut později po Coufalové centru zakončoval z krkolomné pozice Kerbr nad. Následně běžel Bartl sám na Radu, ten však včasným vyběhnutím zmenšil libereckému hráči úhel a střelu dobře vykryl. Ve 35. minutě pálil znovu Ševčík, jeho střela ale našla pouze dobře postaveného Radu. Víc už fotbalisté v první půli nenabídli.

V 53. minutě Ostojič srazil Bartlův centr tak neštastně, že Rada měl co dělat, aby míč vyrazil. Po dalších dvou minutách Dukla zvládla souboje v centru hřiště, z ničeho nic se dostal Schranz do samostatného úniku, v němž zachoval chladnou hlavu a přehodil vyběhnuvšího Hladkého. Dukla se tak ujala vedení 1:0. Domácí mohli skóre navýšit, ale po rohovém kopu před Jiránkem na poslední chvíli zasáhl Pulkrab. Na druhé straně hlavičkoval z hranice vápna Coufal. Rada však s vypětím všech sil míč vyrazil. V 74. minutě pálil z rohu vápna Graicar, ani on si však na Radu nepřišel. Liberec si už další příležitosti nevypracoval a byla to naopak Dukla, které se podařilo vstřelit další branku. Kušnírovu přihrávku zblokoval Hladký přímo na nohu Holíkovi a tomu se podařilo prostřelit dva bránící hráče hostí.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele