22. kolo
30.03.2018 18:00 CET
2 : 3
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Sigma Olomouc 2:3

Sigma Olomouc dokázala v přestřelce Na Julisce zvítězit 3:2. Hlavním hrdinou zápasu byl Jakub Řezníček, tomu se podařilo vstřelit všechny tři branky, připsal si tak svůj první hattrick.

Do zápasu lépe vstoupila Dukla. V 9. minutě Podaný střílel z přímého kopu, Buchta míč pouze vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal Jiránek, jeho pokus však Jemelka ve skluzu srazil na roh. Na druhé straně střílel Jemelka a o chvíli později i Manzia, obě střely ale bránu o kus minuly. Ve 27. minutě z levé strany odcentroval Podaný přímo na hlavu Schranze, tomu se hlavičkou podařilo překonat Buchtu a otevřít tak skóre.

O pár minut později Ostojič dostal do těžké situace Radu, ten místo odkopnutí balónu na tribunu chtěl vyřešit problém fotbalově, to se mu ale nakonec vymstilo, protože jeho rozehrávku vystihl Řezníček a v pádu dokázal srovnat stav. V 39. minutě měl po rohu šanci Podaný, který bránu z těžké pozice minul. V poslední minutě se ještě po Schranzově střele blýskl dobrým zákrokem Buchta.

Druhý poločas začaly oba týmy opatrně, první šance tak přišla až v 58. minutě. Houska se ve vápně zbavil Bílovského, na malém vápně našel Řezníčka a ten se jako správný kanonýr nemýlil. Vyrovnat mohl o pět minut později Podaný, Buchta však jeho střelu vyrazil. Pak přišly šance Sigmy. Zahradníčka nejdříve ve vyložené příležitosti vychytal Rada. Sladkého střelu, která mířila do sítě, zastavil Jiránek.

Do třetice to už ale vyšlo. Na Zahradníčkův rohový kop si naskočil Řezníček a hlavičkou nedal Radovi šanci. Dukle se podařilo velmi rychle snížit. V 71. minutě k velkému rozčarování Buchty Kušnír z přímého kopu prostřelil zeď a upravil tak skóre na 2:3. Na víc už se ovšem domácí nezmohli a i díky důsledné obraně Sigmy už další šance nepřišly.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

bude to 0:0 nebo 0:1 nebo 1:0 nebo 1:1 nebo 0:2 nebo 2:2 nebo 1:2 nebo 2:0 nebo 2:1

Reagovat
Artaxerxes

Vsaď si

Reagovat
Lahvac-CZ

těsně

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele