15. kolo
24.11.2017 17:30 CET
4 : 1
(2:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 4:1

Dukla dala velmi rychle zapomenout na debakl z malého pražského derby a sama nadělila Mladé Boleslavi čtyřbrankový příděl. Výhru Pražanů řídili na Julisce Jakub Podaný, Jan Holenda a dvougólový Uroš Djuranović. Za hosty dokázal korigovat pouze Tomáš Přikryl.

Na hráčích Dukly šlo vidět velké odhodlání napravit pětigólový debakl z Edenu mnohem více, než tomu bylo u Mladé Boleslavi, která jinak také měla co napravovat, protože v minulém kola doma prohrála s Bohemians 1905.

Jenomže Bolka nezačala na Julisce vůbec dobře. Už po pěti minutách prohrávala o dvě branky, když se po 180 sekundách trefil z volného přímého kopu Jakub Podaný a jen o dvě minuty později i Uroš Djuranović. Proti střele prvně jmenovaného se Agajev natahoval marně a hostující brankář vlastně nemohl nic moc dělat ani po úniku Djuranoviće. Pro Dušana Uhrina mladšího to byl snad zlý sen. Jeho tým se dostával do tempa jen pozvolna, ale šance začaly přicházet a ve 26.minutě dokonce přišlo snížení. Laxní rozehrávky obránců Dukly využil Tomáš Přikryl a poslal balón za záda golmana Rady. Ve 37.minutě mohlo být dokonce srovnáno, ránu Fabiána aleRada vyrazil na rohový kop.

Mladá Boleslav navzdory příšernému startu neházela flintu do žita, nicméně na začátku druhého poločasu musela zkousnout další hořkou pilulku, protože svojí branku v zápase vstřelil i Jan Holenda. Stačil k tomu dlouhý nákop před branku, kde operoval vytáhlý útočník a jež si s nastálou situací skvěle poradil. Mladá Boleslav znovu musela dotahovat dvougólové manko, ale tentokrát už se jí to nepovedlo. Dvacet minut před koncem znovu střílel Holenda a úspěšně dorážel Djuranović, takže Dukla nakonec vyprovodila středočechy výpraskem 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Artaxerxes

2:0

Reagovat
kecipep

2:2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele