7. kolo
15.09.2017 18:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Baník Ostrava 2:0

Baník bez Milana Baroše v sestavě nedokázal čelit pražské Dukle a z Julisky odjíždí s nepořízenou. Výhru domácího celku režíroval dvougólový Jan Holenda.

Hosté před zápasem řešili absenci Milana Baroše a ten skutečně do zápasu nenastoupil. Místo něj se v útoku objevil Jakub Šašinka. Nicméně Baníku se vstup do utkání opět nepovedl. Centr Holíka uklidil hlavou do sítě Jan Holenda a Dukla velice brzy vedla 1:0. Hosté sice mohli okamžitě odpovědět, ale De Azevedo ani nadvakrát nedokázal poslat balón za záda brankáře Rady. To byly obrovské příležitosti, které později Ostravu hodně mrzely.

Dukla byla lepším týmem, hned dvakrát se dostal do koncovky Mustedanagič, z toho v jednom případě orazítkoval tyč. Po půlhodině hry se znovu přihlásil o slovo Baník a ránu Hrubého schoval do náruče pozorný Rada. Totéž platilo i po střele De Azeveda. Ve 41. minutě se zničehonic objevil za obranou Stáňa, dlouhý balón si šikovně zpracoval a okamžitě vypálil, bohužel pro Baník hodně nad.

Baník měl první velkou šanci i po změně stran, ale Šašinka prokletí nezlomil, balón napálil jen do připraveného Rady. Na druhé straně se neujal Kušnírův volný přímý kop. Baník byl ve hře o body až do 74. minuty, kdy podruhé inkasoval a znovu to bylo od Jana Holendy. Centr mu tentokrát adresoval Kušnír a Holenda z voleje propálil Vaška. Baníku nakonec nebylo souzeno ani snížení, neboť Šašinka v další solidní šanci selhal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
OtecJaJ10

1:3

Reagovat
kecipep

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele