23. kolo
08.04.2018 18:00 CET
5 : 2
(4:2)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 5:2

Pražské Bohemce se podařilo zaskočit Plzeň a porazit ji vysoko 5:2. Plzeň tak na jaře dál nepředvádí výkony hodné lídra tabulky. Hrdinou utkání se stal Dominik Mašek, jenž dva góly dal a na dva přihrál.

Úvod zápasu byl opatrný a první příležitost tak přišla až v 11. minutě a hned byla gólová. Haškův centrovaný míč si našel Šmíd, ten umístěnou hlavičkou nedal Hruškovi šanci. O deset minut později mohl zvýšit skóre po krásné Maškově přihrávce Tetteh, jeho střela však skončila vedle levé tyče. Za tři minuty byla ale tato akce zapomenuta. Chorý ztratil míč na půlce a Mašek vysunul dopředu Reitera, který sám před Hruškou nezaváhal a poslal Klokany do dvoubrankového vedení. Ve 28. minutě zahrozil Kopic, Fryšták ale jeho střelu bez problému vyrazil. Chvíli na to pálil Hrošovský vysoko nad.

Ještě před poločasem na diváky čekala gólová nadílka. Nejdříve ve 36. minutě Tetteh obral o míč ve vápně hostů Hájka a naservíroval míč před bránu Maškovi, jenž se nemýlil. Následující plzeňskou akci chtěl vyřešit Kocić malou domů, ta se mu ale vůbec nepovedla a míč skončil v bráně za překvapeným Fryštákem. Kocić tak v podstatě vstřelil čtvrtý gól domácích, jenže tentokrát se počítal pro Viktorku a stav byl 3:1. Domácí si vzali tříbrankové vedení ihned zpět. Po centru ve vápně hlavičkoval Bartek, jehož hlavičku ještě reflexivním zákrokem vyrazil Hruška, ten už ale byl krátký na Maškovu dorážku. V 41. minutě na 4:2 korigovali hosté, když Hrošovský z pravé strany našel u levé tyčky nikým neobsazeného Kopice, pro kterého nebylo problémem trefit odkrytou bránu.

Viktorka podle očekávaní vstoupila do druhého poločasu aktivně a vytvářela si tlak. Do největší šance se dostal Hubník, ten ovšem hlavičkoval vedle. V 56. minutě se Tetteh díky nedůrazu obrany hostí dostal k míči a nekompromisní ranou z úhlu přidal pátý gól Klokanů. Asistenci si připsal, kdo jiný než Dominik Mašek. O 4 minuty později mohl snížit Zeman, mířil ovšem těsně vedle levé šibenice. Hosty pátá obdržená branka vyvedla z míry a nad zápasem jako by zlomili hůl. V 69. minutě střílel ještě hodně nepřesně Kopic. 10 minut před koncem zápasu si míč na střed navedl Hrošovský. Fryšták si však počínal jistě. Na závěr zápasu mohl ještě alespoň snížit střídající Ivanschitz, nicméně z trestného kopu těsně přestřelil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (9)

Přidat komentář
boryland

0:1...............Baky.................

Reagovat
smazaný uživatel

Tezky zapas i zlepseny vykon o dost 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

Sorry chyba - 1:1

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
luismiksak

Klobouky dolů !!!! 5:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele