4. kolo
19.08.2017 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:0

Nakonec žádný gól vršovické derby nenabídlo, přestože šance byly. Slavia se tak příliš nenaladila na důležitou odvetu proti APOELu a navíc v lize ztratila další dva body. Svojí ligovou neporazitelnost natáhla i Bohemka.

V Ďolíčku se ale bylo na co dívat a šance si vypracovaly oba celky. Kabajevovu střelu bez problémů lapil Laštůvka a na druhé straně Mešanović, ani Sýkora z úhlu nepropálili Fryštáka. O pár minut později, v další velké šanci, zblízka přestřelil branku Bořil. Ve 30. minutě se Slavia dožadovala pokutového kopu po nastřelené ruce Šmída, ale sudí správně nechal hru pokračovat.

Domácí sice byli mírně horším týmem, ale směrem dopředu rozhodně nebyli neškodní. Po Dostálově centru těsně nedosáhli na balń Hůlka se Šmídem! A vedení Slavistům zase nezajistil nepřesnou střelou Zmrhal.

Po změně stran byla překvapivě více nebezpečná Bohemka. Na Maškovu výzvu nedosáhl Bartek a po hodině hry přišel další okamžik zavánějící penaltou. Tentokrát se rukou ve vápně provinil padající Hromada, ale kdyby sudí pískl do píšťalky, bylo by to velmi přísné rozhodnutí. Naštěstí pro Slavii se nic takového nestalo.

Klokani ale dál hopsali do vápna Sešívaných; Kocič nepropálil hradbu těl a Nečas pro změnu netrefil branku. V držení balonu sice měla Slavia lehce navrch, ale nebylo ji to nic platné. Svěřenci Jaroslava Šilhavého i ve druhém venkovním zápase remizovali 0:0, a i když prodloužili svojí neporazitelnost, spokojeni být nemohou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Adhol

Bohemka má skvěle rozjetou sezónu, navíc na nás docela umí, je to derby a v tom se může stát cokoliv, ale myslím, že vyhrajeme 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
eL

Ďolíček tuto sezónu žádný pražský klub nevyrabuje, Slavie se bude muset spokojit s remízou.

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie bude setrit kvuli LM 10

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

paradni generalka na APOEL

proc mi pripada.... ze cim vetsi hvezdy do tymu prijdou.... tim ty tymy u nas hraji hur?

Reagovat
hradec

Nehrál Danny

Reagovat
smazaný uživatel

on Danny taky nic extra zatim nezahral.... minuly kolo jsem myslel.. ze tu prazdnou snad ani netrefi... jak si musel nastavovat tu pravacku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele