2. kolo
05.08.2017 17:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná 2:1

Klokani navázali na úspěšné představení ze Sparty a doma porazili Karvinou 2:1. První poločas nabídl vyrovnanou partii, ale ve druhém dějství Bohemka převzala otěže a pět minut před koncem rozhodla o svém vítězství. Přízemní ranou se prosadil Milan Jirásek.

Do první vážnější šance se dostali domácí, jmenovitě Michal Švec, jehož rána těsně minula branku. Za další tři minuty to hořelo pro změnu před brankou Klokanů a svůj um musel ukázat proti teči Košťála brankář Fryšták. Opora Bohemians se vyznamenala i o dvě minuty později, tentokrát proti střele Štěpanovského.

V Ďolíčku se hrála vyrovnaná partie, nicméně po půlhodině hry šli Klokani do vedení. Reiter předvedl rychlé nohy a naservíroval balón na nohu Davida Bartka, který překonal někdejší domácí oporu gólmana Berkovce. Jenomže vedení Bohemce dlouho nevydrželo, svěřenci Martina Haška nechali v pokutovém území trestuhodně volného Tomáše Wágnera, jemuž stačil kousek prostoru a času, aby propálil Fryštáka. Karviná dokonce mohla výsledek otočit, Wágner se tentokrát proměnil v nahrávače a Štěpanovský místo zakončení zvolil kličku, na kterou mu Fryšták neskočil. První poločas tedy skončil smírem 1:1.

Také ve druhém dějství pokračovala vyrovnaná partie. Až po hodině hry měl obrovskou šanci Dominik Mašek, jenomže těsně minul branku. Dobře si nevedl ani Bartek, který v klíčový moment zapomněl balón za sebou a konečně v 73. minutě včasným výběhem znemožnil zakončení Klokanů Berkovec. Bohemka byla v závěru zápasu lepším týmem, jedenáct minut před koncem dokonce přeloboval Berkovce Kabajev a rozvlnil síť, avšak pro ofsajd nebyla branka uznána. Tlak domácích ale neutichal a v 85. minutě vybouchl v Ďolíčku gejzír radosti. K odraženému balónu se dostal Milan Jirásek a povedenou přízemní ranou rozhodl o vítězství Bohemians.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
eL

Paráda!

Reagovat
Kuba94

Škoda no,zase ztrácíme tam,kde mám brát. Ať toho ještě nelitujeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele