4. kolo
19.08.2017 17:00 CET
3 : 3
(0:2)

Reportáž

Baník Ostrava - FK Teplice 3:3

Baník po svém návratu zatím fotbalové obecenstvo baví a je jedno, jestli zrovna neschytává debakl od Slovácka. Zkrátka zápasy Ostravy mají náboj a přesně to, co chce fanoušek vidět. Do zápasu s Teplicemi domácí nevstoupili dobře, brzy nabrali manko, ale nakonec sahali po vítězství. Divoká remíza 3:3 je nakonec spravedlivá na všechny strany.

Hodně šancí a především branek, to byl zápas Baníku s Teplicemi. Hosté vstoupili do zápasu mnohem lépe a ve 21. minutě se ujali vedení. Hlavičku Vaněčka ještě Vašek dokázal zpacifikovat, ale dorážku Rezka již nikoliv. Za dalších devět minut paralyzoval skvělé ostravské publikum Vaněček, když se po rohovém kopu Kroba a prodloužení Šušnjara zjevil na zadní tyči, což znamenalo vedení Teplic 2:0.

Baník okamžitě zpozorněl a také začal útočit. Milan Baroš se objevil za teplickou obranou, ale Grigara nepropálil. Ve 41. minutě potkala Baníkovce velká nepříjemnost, po střetu Vaška s Fillem musel domácí brankář střídat a mezi tyče se tak postavil Martin Šustr.

Svěřenci trenéra Kučery byli v nelichotivém postavení, ale hned po změně stran s tím začali něco dělat. Po centru Pazdery se na zadní tyči prosadil De Azevedo, tedy přesněji řečeno, po jeho kontaktu s míčem si vstřelil vlastní gól Michal Jeřábek. Baník byl zpět v zápase a to za chvíli dokonce srovnal na 2:2. Na Mičolův centr si ve správném prostoru naskočil Robert Hrubý a fanoušci mohli jásat.

A to ještě zdaleka nebylo všechno. V 70. minutě předvedl Baník další pohlednou akci, na jejímž konci byl pohotový Tomáš Mičola, jenž se nemýlil. Ostrava tak otočila průběh utkání a vedla čtvrthodinu před koncem 3:2. Baníkovci měli i další šance utkání rozhodnout, ale nestalo se tak a v 90. minutě Teplice srovnaly na konečných 3:3. Znovu za to mohl parádní Krobův centr a skvělá forma Martina Filla, který hlavou rozvlnil síť.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Po facce na Slovacku 5:2 Baníček vyhraje 3:1 !!!!

Reagovat
patrikhm

Baníček podobných facek ještě schytá dost před sestupem do 2.ligy

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
Pedrysek

Sus v záloze ? :D to asi ne :) Tam je jasnej Dyjan :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zvládal Hrubý beka???

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hrál normálně 10-tku, Sus hrál obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, na livesportu byl psanej na LB ale už to opravili...

Reagovat
smazaný uživatel

První půle děsivá, nepředvedli jsme zhola nic ( snad krom pár Azevedových parádiček ). Druhá půle taková, jak ji máme rádi - kluci jezdili po zadku, škoda že ty standartky prostě neumíme bránit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele