9. kolo
30.09.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - MFK Karviná 0:0

Slovácko s Karvinou potřebovaly body a nakonec po jednom získaly oba celky. V Uherském Hradišti se totiž diváci žádného gólu nedočkali, byť oba celky chtěly v závěru zápasu vyhrát.

Karviná mohla zažít skvělý start do utkání, ale tutovku, kterou připravil Moravec Letičovi, nevyužila. Letić se v klíčový okamžik ukopl a Heča nakonec ani nemusel zasahovat. O tři minuty později vyslal na druhé straně Daníček Navrátila, ten sice překonal Berkovce, ale balón si cestu do sítě nenašel - skončil na tyči. Bohužel to bylo na dlouhou dobu vše, co oba týmy na hrací ploše předvedly. Zbytek poločas nabídl jen nezáživnou podívanou.

Po změně stran už si jak Slovácko, tak i Karviná zase začaly vytvářet gólové příležitosti. Tak nejprve z dálky vypálil Navrátil a na druhé straně se stejným úspěchem střílel nad Štěpanovský. V 56. minutě pobavil domácí obecenstvo krásnou fotbalovostí Šumulikovski, škoda jen, že jeho střižené nůžky skončily na pozorném Berkovcovi.

Po hodině hry dvakrát nebezpečně střílel Havlík, ale skóre se pořád ne a ne hnout. S remízou 0:0 se nikdo nehodlal spokojit a bylo velice sympatické, že se oba týmy snažily o rozhodnutí. Šancí bylo v závěrečné desetiminutovce jako máku, povětšinou však scházela větší přesnost. Sudí Lerch ještě přidal navrch dvě minuty nastavení, ale ani ty rozhodující branku nepřinesly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele