27. kolo
05.05.2018 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:0

Zápas mezi Slováckem a Teplicemi skončil bezbrankovou remízou. Domácí sice byli po celý zápas lepším týmem, branku se jim ovšem vstřelit nepodařilo.

První zakončení zápasu měl na svědomí hostující Rezek, jemuž se střela však vůbec nepovedla. To Sadílek na druhé straně mířil podstatně lépe a nastřelil břevno. V 17. minutě střílel opět aktivní Sadílek, tentokrát jeho pokus skončil těsně nad. O minutu později po individuální akci zakončil těsně vedle Navrátil. Domácí byli nadále aktivnější, ale ani Machalíkův pokus Grigara neohrozil. Ve 32. minutě po přihrávce Žitného vypálil Hora. Heča ovšem ani nemusel zasahovat. O chvíli později domácí podruhé v zápase trefili břevno. Tentokrát to bylo po střele Petra z hranice vápna. Poslední šanci prvního poločasu měl hostující Vaněček, ten však hlavičkoval těsně vedle.

Ve 49. minutě po rohovém kopu Petra hlavičkoval mimo tři tyče Břečka. Po hodině hry se ke střele dostal i Petr, ten ale technickým pokusem trefil pouze náruč Grigara. V 66. minutě si z pravé strany na střed navedl míč Juroška, ani on ovšem na Grigara nevyzrál. Brankář hostí si pak lehce poradil i se střelou z voleje od Janošky. V 76. minutě se připomněli také hosté. Heča byl však dobře připravený a s Rezkovým zakončením ze standardky si poradil. O deset minut později těsně přestřelil hostující Trubač. Ještě v nastaveném čase vypálil mimo branku Reinberk a diváci se tak museli smířit s tím, že dnes žádný gól neuvidí.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
kecipep

2:1

Reagovat
kecipep

hrozně důležitý zápas, který by nám mohl asi definitivně přinést jistotu záchrany

Reagovat
vanGomm

Teplice už o nic nehrají takže tip 1.

Reagovat
ondrasch77

Hrají, prý chtějí skončit před Klokanem...

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele