7. kolo
16.09.2017 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 0:1

Mladá Boleslav se dere nahoru. Svěřenci Dušana Uhrina mladšího zvítězili na Slovácku 1:0 a podruhé v řadě berou tři body. Středočeši vyhráli zcela zaslouženě, měli spoustu šancí, ale chytila se jen jediná v podání Matěje Chaluše.

Hosté v minulém kole konečně vyhráli a všichni příznivci doufali, že nastává doba zvratu. To se nakonec skutečně potvrdilo. Herně i výsledkově byla Boleslav lepším týmem.

Její šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Přikryl postupoval z úhlu na Heču, ten však jeho střelu kryl. Na druhé straně se odhodlal ke střele Reinberk a ke gólu scházely centimetry. Nepřesnost v zakončení zdobila oba celky. Chramosta rovněž střílel vedle a totéž platilo i o dalším pokusu Reinberka. A pokud se konečně podařilo zamířit, úřadovali brankáři. Chramostu na přední tyči vychytal Heča. Chramosta byl vůbec smolařem zápasu a před koncem poločasu spálil další tutovku.

Mladá Boleslav se ujala zaslouženého vedení v 65. minutě. Obrana Slovácka nedokázala ubránit rohový kop a balón, který se snesl na malé vápno, zasáhl nohou Matěj Chaluš a Heča neměl nárok. Za Slovácko se pokusil o rychlou odpověď aktivní Reinberk a Vejmola s problémy zasahoval. Slovácko spěchalo za vyrovnáním, ale obrana Mladé Boleslavi byla pozorná. V 90. minutě uviděl Chramosta druhou žlutou kartu, takže hosté dohrávali o jednoho méně. Nicméně času mělo Slovácko velmi málo, přesto bylo v nastavení blízko vyrovnání. V jeho páté minutě hlavičkoval Zajíc a Vejmola schoval balón do rukavic. Boleslav si oddechla a podruhé v řadě získala plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
kecipep

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tady není o čem 0:3

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele