1. kolo
29.07.2017 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Jablonec vybojoval na půdě Slovácka remízu

Slovácko začalo na vlastní půdě tím nejlepším možným způsobem a už ve druhé minutě se dostalo do vedení. To ale neudrželo dlouho, protože po osmnácti minutách srovnal na konečných 1:1 Ondřej Mihálik. Zbytek utkání sice ukázal několik šancí, ale k dalším brankám už nevedla ani jedna z nich.

Slovácko si doma nakonec jen rozdělilo body s Jabloncem. Začátek to ovšem byl jako hrom. Reinberk totiž obloučkem u postranní čáry dostal balon k volnému Navrátilovi, který dal polovysoký centr přesně na kopačku Tomáši Zajícovi. Mladý záložník se s ničím nemazal a poslal balon rovnou do sítě - 1:0.

Na tento šok hosté chvíli nemohli najít odpověď. V 19. minutě ovšem brankář Milan Heča kapituloval. Balon propadl k Doležalovi, který balon vystřelil na branku, od Šumulikoského se balon trochu zmateně odrazil k volnému Ondřeji Mihálikovi a ten jej poslal do sítě - 1:1.

Po půlhodině bylo jasné, že branky asi jen tak rychle přicházet nebudou, přesto jsme se dočkali dalších šancí. Masopust dostal míč k levé tyči a zkoušel pálit, jenže brankář Heča si poradil a balon vyrazil. Až před samým koncem první půle se málem skóre opět měnilo. Po centru Trávníka hlavičkoval Doležal těsně nad břevno, které přehodil.

Pár minut poté, co se obě jedenáctky vrátily na hřiště, se do další šance dostával Daníček. Jeho technický pokus však prolétl těsně nad břevnem. Ke gólu nevedla ani spolupráce mezi Havlíkem a Šumulikoskim, kterého si dobře hlídali obránci soupeře a nedovolili mu zakončit.

Ke konci utkání se snažil s výsledkem něco udělat Masopust, který prošel až přes dva hráče k zakončení. To mu ale podle představ rozhodně nevyšlo. Z velké dálky to o pár minut později zkoušel Mehanovič, ale ani jeho pokus nebyl moc přesný. Trávníkův centr a zakončení Mihálika skončilo rovněž vedle, takže se body v utkání dělily. Pomohl tomu také obranný zákrok Hübschmana z posledních minut.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
jardakolo1

0:1

.:

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
kecipep

2:1

Reagovat
PavlíčeQ

0:2

Reagovat
ondrasch77

1:2 (Doli, Mehanovič)

Reagovat
eL

1:1

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele