29. kolo
19.05.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Fastav Zlín 1:1

Slovácko uhrálo v derby se Zlínem remízu a definitivně se zachránilo v nejvyšší soutěži. Dělba bodů stačí i ševcům, plichtu zařídil až deset minut před koncem Železník.

Do sestavy domácích se vrátil kapitán Daníček, jemuž přepustil místo Machalík. Jedenáctku hostů posílil záložník Traoré, který nahradil Hronka. Ke střele se jako první dostal v páté minutě útočník Zlína Železník, ale jeho slabou střelu pokryl brankář Heča. Slovácko poprvé zahrozilo ve 24. minutě, kdy si Sadílek narazil s Navrátilem, prvně jmenovaného však vychytal gólman Zlámal. Za minutu si znovu Sadílek naskočil na centr zprava a tentokrát se mu povedlo vsítit branku.

Po úvodním gólu se domácí snažili o další, ale ani Kubalův ani Sadílkův pokus neohrozily vážněji Zlámala. Mnohem větší horko nastalo před zlínskou svatyní ve 34. minutě, kdy Daníček jen těsně nenasměroval mezi tři tyče pobídku od Reinberka. Po změně stran se zastřeloval Železník, jeho první pokus lapil Heča a druhý ztečovala obrana Slovácka na roh. Po hodně hry proletěl ostrý míč od Navrátila celým pokutovým územím a na zadní tyči na něj těsně nedosáhl Petr.

V 62. minutě vybojoval Kubala balón na Gajićovi, ale stoper Ševců dokázal svou chybu napravit a střelu domácího útočníka zblokoval. Kubala se do další šance řítil v 75. minutě, v pokutovém území vybídli Machalíka, který však minul cíl. V 79. minutě se v souboji s Daníček v pokutovém území skácel k zemi Vukadinović. Nařízenou penaltu proměnil Železník a zařídil tak konečnou remízu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Jasná záležitost.

V posledních 2 letech jsme byli vždy jasně lepší, ale měli velkou smůlu a doplatili na lekci z produktivity (musí uznat i každý švec).

Je na čase to prolomit

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětit ty vypsaný kurzy?

Reagovat
oli9

taky to nechápu tu remízu, přitom bod nic neřeší....ani pro jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

cože Slovácko bod zachrání, ať bude výsledek z Karviné jakýkoliv, Zlínu dost pomůže a při výhře Baníku ho i zachrání.

Reagovat
oli9

Jo skonci to 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
oli9

Hm tak 0:0 to skončí, ze zákulisí

Reagovat
ondrasch77

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi že předposlední a poslední kola jsou vždy předem zaplacený.. už jen podle toho kurzu tady. Jebat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele