25. kolo
21.04.2018 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Dukla Praha 2:0

Slovácko po Brnu zdolalo na domovském stadionu i pražskou Duklu a učinilo dva důležité kroky směrem k záchraně. Hosté nekladli větší odpor a domácí po dvou brankách Havlíka zaslouženě zvítezili.

Trenér domácích Michal Kordula postavil totožnou sestavu, která před týdnem vydolovala vítězství nad Brnem. Kouč Pražanů Jaroslav Hynek udělal jednu změnu, kdy Douderu nahradil Brandner. Do vedení mohli po čtrnácti minutách Moravané, ale Sadílkovu střelu z otočky vyrazil gólman Rada na roh. Za šest minut se scénář opakoval, Sadílkovi připravil míč Navrátil, brankář Dukly byl ale opět úspěšnější.

Ve 27. minutě byl v akci opět Sadílek, který kolmicí vysunul Zajíce, jenž již překonal Radu, ale před brankovou čárou stál připravený Milošević, který zažehnal nebezpečí. Šest minut před koncem vypálil z dálky Havlík a jeho krásnou ránu zastavila až branková síť - 1:0. Hrůzostrašný konec poločasu hostí korunoval Podaný faulem ve vápně na Navrátila. Následný pokutový kop proměnil přízemní střelou opět Havlík.

Po hodině hry chtěl spoluhráče Havlíka napodobit Břečka, který dělovkou z uctivé vzdálenosti orazítkoval břevno Radovy svatyně. I další velkou šanci na změnu stavu si připsalo Slovácko. Protiútok táhnoucí Petr přihrál Kubalovi, jehož střelu zlikvidoval Rada. V 78. minutě zkoušel své štěstí Petr a Rada byl opět v pohotovosti. Další příležitosti už se ani na jedné straně neurodili a Moravané se tak mohli radovat z výhry.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele